Igång igen,

Nu funkar tvättmaskinen igen. Fick la ordning på den vid 5 tiden eller ngt, och jag började tvätten vid 1, så det var ju sådär lagom kul... Men som sagt, nu funkar det igen och jag lär få tvätta till minst 12 inatt eller något.
Våra hyresvärdar är ju inte heller alltid så snabba och sådär, så när Henke ringde dom så gav dom bara information om hur vi skulle göra, så fick vi sköta resten, men  själva. Och då är det oxå så att vi har en tant i samma bostad som kallas pissekärringen, eftersom hon pissar öööverallt i lägenheten, (och ni tänker, men gud vad synd det är om henne) Men nej, jag håller inte med längre, för hon är lika dum i huvudet som en viss annan person här i närheten är. Hur som helst, så skulle vi öppna en lucka och skruva ut en grej för att tömma ur massa vatten ur maskinen, och tro det eller ej, men när vattnet kom ut, så fylldes hela tvättstugan med ren urin stank, INTE OK!!

Hon borde fan få egna maskiner, för det är ju inte för jävla kul att tvätta när kläderna sedan luktar rent piss och måste tvättas om 1-2 gånger igen...

Therese

Hehe okej :)Hon bör antingen flytta eller få tvättmaskin i lägenheten, det är ju verkligen inte okej att ha det så :/

2010-02-06 / 19:45:54
URL: http://thereseanderssonstankar.blogg.se/


Therese

Haha vad bra då :D Killen var verkligen helt säker på att det var mig han hade dansat med HAHA.

Till slut satte jag och vännen oss vid ett bord och blev helt plötsligt omringade av tre killar som inte alls verkade höra hemma på krogen HAHA

2010-02-06 / 20:46:16
URL: http://thereseanderssonstankar.blogg.se/


C A R I N

vad tycker du om min blogg? skulle va jätte kul och höra din åsikt så jag kan bli bättre, jag har mycket bilder, musik, uppdaterar ofta o.s.vta en titt och skriv vad du tycker:)

pusss påre gullunge

2010-02-06 / 21:27:56
URL: http://mancini.blogg.se/


Patrik

sv; men det är kul med personer som har sjuk humor! :D

Min humor är garanterat inte bättre XD.

2010-02-06 / 21:40:00
URL: http://jagputte.blogg.se/


Dessyh

SV: Vadå då bruden? ;)

2010-02-06 / 23:08:57
URL: http://desireenilsson.blogg.se/Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 bloglovin