"Skitsnack"

Mycket text, MEN, jävligt värt att läsa!

Detta är faktiskt bara ren fakta, 100% sanning.

Eftersom du är såpass jävla löjlig & skriver saker till mig på msn och sedan blockar mig, så är jag såpass snäll och offentliggör dig i bloggen! :)

Och nu mina kära läsare så vill jag att ni lägger på minnet att denna person jag skriver om är tvåbarnsmamma.


"konversation" i oktober:
Hon skriver till mig utan anledning.

"Perfekte mor": Jävla snorunge ***** har pengar +++++ å hon får jobb när hon får körkort min **** tycker du är sjyst men jag tycker du är äcklig!!!!!!!!!!!!!

"Perfekte mor": Tror inte du kan bli advokat med din lilla hjärna....

Jag: Men seriöst, jag bryr mig inte ett skit, jag har allt jag behöver,
"Tänk om man hade det lika bra som andra och kunde leva på likpengar"
P a t e t i s k t ! Vart fan vill ni komma!?

Huvudsaken är väl att man tar vara på det man har, ist för att supa bort det LILLA man har! ;)


Efter denna konversation så kunde denne person kontakta mig och vara hur trevlig som helst, men kunde dessutom snacka skit om sin egna dotter & fd man till mig, normalt!?


I fredags kontaktade hon mig igen via msn, & hon var trevlig och skrev mkt om att hon skulle gifta om sig med den nye, vad roligt svarade jag. Hennes nye fyllde dessutom år den dagen tror jag, det stog på hennes msn iaf, så jag skrev: Hälsa honom grattis från mig. Sedan slutade hon svara, jag frågade "är du kvar?" och fick som svar:
Vad fan vill du? Fuck off! och därefter blev hon offline.


Idag,
sitter vid datorn och kikar lite, då hon plötsligt skriver. Jag klickar upp rutan & hon har skrivit: Efterblivna idiot, och blev snabbt som fan offline.
Jag gjorde försöket med ett offline meddelande, men hon hade blockat mig, så jag testade med ett sms, men det gick inte fram. Men om du fortfarande läser min blogg så får du lyckan att läsa vad jag ville säga dig.


Och vad är problemet denna gången då?
Kalla mig vad du vill, men jag kommer ändå alltid ha mer kompetens än vad du någonsin haft.
Har många gånger försökt hitta svaret på ett sådant beteende som du har, MEN, tror inte ens att världens bästa vetenskapsman skulle kunna lista ut det.
Dubbelmoral? Schitzofreni? Jotack, medicinering kan ge många biverkningar, tyvärr.
Har du inget vettigt att komma med, så kan du lika gärna hålla käften.
Och btw, så kan du ju sluta snacka skit om din dotter,
Med Vänliga Hälsningar, Jessica.


Det jag skrivit är la kanske 3% av ALLTING som varit mellan oss två.

NOLLA!

Använd ditt namn, ist för att komentera anonymt,
inte så smart kanske och sitta med ett nät från 3, där IP-adressen går att spåra hur lätt som helst.


Get a life!


109.*8.29.*82.bredband.tre.se

Pusspuss hjärtat. <3

Svar på Tal!

Anonym om Hiss eller Diss ?:

Hahahahaha lol, sitter och försvarar Paow :) du kanske inte har insett att hon är emot typ alla som inte är som hon, DVS ÄVEN EMO/GOTH eller vad du nu än är, du kanske ska läsa hennes blogg mer o se vad hon egentligen tycker om blattar, såna som dig osv 
PUZZ


För det första så måste jag fråga dig om du sitter och kommenterar alla som "försvarar" henne?
Jag kommenterade att jag höll med henne om hennes åsikter, vilket många fler gör. Sedan finns det patetiska idioter som ni som inte håller med henne och sitter och kritiserar henne 24/7. Det hon skriver har hon fullständigt rätt i, det är bara förblindade äckel som ni som inte vill inse sanningen. Och varför bilda dina egna uppfattningar? EMO, vart får du det ifrån? För att jag har brunt hår och sminkar mig med eyeliner? För att jag har piercingar? Näe du, tycker nog att du ska läsa på lite om vad EMO faktiskt är innan du öppnar käften.

LÄS HÄR, sedan är du välkomen tillbaka, din oallmänbildade nolla.


Puss Puss Hjärtat. <3

Söndag,

Den mest deprimerande dagen på hela veckan.
Helgen är slut och nu väntar en ny vecka med APU & skola.
Vi går nu in i vecka 9, vilket betyder att det är sista gången vi har CAD på fredag och jag är så gott som klar med provet, känns bra, känns bra.
Vecka 10 och framåt så kommer jag, och resten av klassen med andra ord ha sovmorgon till kvart i 10 på torsdagar & sluta 12:15 på fredagar, det är NICE!
Dessutom vecka 10 så ska BF ut på APU, vilket innebär att vi inte kommer att ha någon samhäll på onsdagar, alltså kommer jag sluta redan klockan 09:20 på onsdagar. Det märks tydligt att vi går mot ljusare tider, vår terminen kommer gå FORT, som alltid.

Nu ska jag dricka upp kaffet & sedan ska vi väl dra oss iväg.

So long,



Hiss eller Diss ?

NY DESIGN,

Bästaste E.K som fixat den.
Kika in hennes blogg HÄR

Hiss eller Diss ? :)
Visar bild på den förra designen.

 


God morgon,

Blev sent igår, satt uppe till nästan 3 och spelade yatzy & chicago, jag slog ut dom fullständigt i yatzyn, & i chicagon hade jag ett jävla flyt, men sedan gick det åt helvete, men men, huvudsaken var ju iaf att jag vann någonting haha.
Vad som händer idag vet jag inte än, men hoppas iaf på att hälsa på brorsan & E.K och lille AliCia, är dessutom sugen på en sväng i knalle, men det får vi väl se hur det blir med det.

Nu ska jag upp och fixa kaffe,
hörs sedan.


So long,

Ruinerad,

Så gott som iaf,
betalade in räkningarna idag, tråkigt att lägga pengarna på räkningar, usch! Men måste ju göras, för jag vill definitivt inte hamna hos kronofogden, för det slutar aldrig bra.
En sak som jag har svårt för, det är att spara på pengarna, men jag gör så gott jag kan iaf, och slänger in pengar på sparkontot varje månad, så får väl hoppas att jag kommer någonstans med det iaf, haha, men änsålänge har jag lyckats ge fan i dom, och det är ju alltid ett plus.

Har iaf fått iväg mailet till folksam nu,
så får väl hoppas att dom kontaktar mig snarast.
& ska så snart som möjligt till tandläkaren och röntga för att se så ingenting är fel.
Blåmärket på kinden kommer & går lite hur som helst,
om det är så att det knappt syns, och jag råkar peta vid området så kommer blåmärket tillbaka kraftigt igen, och fort går det,..
Skitsamma, får vänta och se helt enkelt, och i värsta fall så tappar jag la kinden :O HAHA!

Kaffenarkomanen no.1.

Tror helt ärligt att jag får sluta dricka så förbannat mkt kaffe,
jag dricker kaffe konstant när jag är hemma, vilket resulterar i extrem huvudvärk när jag är i skolan & inte kan dricka kaffe hur som helst.
Skolsystern kollade på min smäll efter vurpan i fredags & sa med en gång att jag ska anmäla det till folksam, sedan att jag dessutom måste till tandläkaren för att röntga noga så man ser om tänderna fått stryk i rötterna, jävla skit!
Dessutom lär jag få ett jävla fint ärr oxå, inte okej, men finns inte så mkt att göra,..
Skolsystern sa att om man ska sy ett sår så ska man göra det inom 8 timmar, men det har jag inte haft någon tanke på, eftersom ajg inte trodde det var sååå allvarligt, men hon sa att man kan lokalbedöva & skära upp läppen igen, för att sedan kunna sy, never säger jag, fyfan!

Ska försöka fixa bild på det sedan, hittar ingen mobilkabel bara, men så fort jag gör det så ska jag fixa in bilder, om inte annat så får jag skicka över bilder till farsans tele och sedan låna hans minneskort och sätta i datorn haha.



So long,

@ school!

Blev dålig uppdatering igår, som vanligt,.. Skit, men ingenting att göra åt!
Börjar vid halv igen, hade samhällslektionen i typ en halvtimme och kollade klart på American History X, en jävligtb ra film som man kan kolla på hur många gånger som helst!
Har för övrigt ingenting speciellt på hjärtat nu,
har en lång jobbig lektion snart & sista lektionen är CAD, där vi håller på med slutprovet för CAD-C, har bara själva kanonen kvar, sedan är jag helt klar, niCe. Hela kursen slutar vecka 9, och där efter kommer vi ha sovmorgon på torsdagar & sluta tidigt som satan på fredagar, underbart.

Btw,
det är hur jävla halt som helst ute, jag höll på att bryta sönder mig när jag gick från bussen imorse,
näe, så illa var det inte, men kunde ha varit.
Så jag tänker då fan inte GÅ ner till bussen idag utan jag tar en buss ner till stationen och väntar där ist.



So long,

S o r r y !

För min grymt sega uppdate, men har haft fullt upp idag.
Först skolan, där jag har haft spräääängande huvudvärk, uuh, sedan slutade jag vid halv 2, tog 2 bussen hem, blev utskälld av busschauffören (!!) kom hem, städade, älskling kom hem, vi dividerade om vad vi skulle käka, sedan drog vi bort till affären, kom hem och skulle fixa käket, meeen, så kom Micke och hämtade Henke för att dom behöver lasta, och han har inte kommit tillbaka än, & maten står och blir kall.

Ärligt,
jag skiter snart i honom och käkar själv! =D

Och angående incidenten med busschauffören,
det var så att några "vänner" till mig, alkolister som jag känt ett tag kom på bussen och satte sig vid mig, drack massa bärs och gapade och höll på, sedan skulle dom gå av, & då hade en ena tjejen deckat av så det tog ett jävla tag innan dom kom ut, med påföljd av att mr K bad mig hålla ölen, men när dom väl gick av, så vägrade han ta tillbaka ölen igen,.. När dom väl gått av så kommer chauffören bak för att kolla så dom inte spytt ner och skit, och då frågade jag vart jag kunde göra av ölen, och då fick jag en utskällning för att jag satt med öppna öl på bussen, vilket egentligen inte var mitt fel, men jag sa ungefär "Ursäkta, men det här är för fan inte min jävla öl!" (Eftersom jag kan bli otrevlig i snacket när någonting är fel). När jag ska gå av bussen, så öppnar han inte i bak, utan ropar fram mig,..
SHIT! Tänker jag, är det något han tror att jag har gjort >.<

Men han bad enbart så fruktansvärt mycket om ursäkt, och det värmde!
Inte alla chaufförer som är speciellt trevliga, och då snackar vi västtrafik.

Rubriko!

Ska lägga mig och nana nu,
kollade på film med darling och råkade somna till, så väckte han mig vid 8, så jag rusade in i duschen med en gång och efter det har jag kikat på när han har spelat och glott runt på nätet.
Imorgon är det skolan som gäller, därav så kommerm in uppdate vara kass under dagen tror jag, hur som helst så hörs vi imorn.



Nattinatti!

En timme kvar,

Vad finns att göra!? Typ inte ett skit.
Grannen var nyss här nere och lämnade tillbaka mina cigg, (som jag skulle fått i måndags).

Dom flesta som läser min blogg känner till Kissie, Dessie, Amir & Paow, eller hur (?)
Och några utav er iaf läser la antagligen falsk sanning och andra skvallerbloggar,
Hur som helst,
det finns en person som retar mig extremt, & ändå känner jag inte personen i fråga, så nu vill jag se vad ni har för åsikter om denna person, vid namn Yosef!

Killen som var kompis med Paow, tiggde länkar hela tiden och utnyttjade henne för att bli "känd", och när hon väl märkte det på honom och inte ville umgås med honom mer, så startar han en blogg enbart för att kunna skriva skit om henne som hon berättat för honom.
Han skriver massa skit om Dennis som Paow är bra kompis med, & påstår att det är Dennis som utnyttjar henne för länkar, fast det egentligen är hon själv som gör det frivilligt för hon vet hur arg Yosef blir.
Han blir iaf tillslut anmäld & hans blogg stängdes ner, men han gav sig inte utan desperat som han verkar vara, så skapade han en ny blogg, där han skriver skit om Paow, Dennis, Kissie & Amir, allting pekar ju på att han enbart är jävligt desperat & försöker komma upp på blogglistorna.

Jag säger: Mer patetisk och idiotisk människa får man fan leta efter!


Vad tycker ni!?

Hello bitches!

Näe, det passar la kanske inte mig.
Kom hem jävligt nyss, tråkigt nog kan la man kanske säga eftersom det inte finns ett skit att göra.
Henke kommer inte innan 4, & jag är uttråkad så det skriker om det.

Nu vill jag fråga ALLA!

Vad vill ni se mer av i bloggen?

Kom med förslag,
för jag har tappat alla idéer jag hade igår, jävla skit!



Säger nattinatti nu,

Är helt slut i hela kroppen,
jag har sagt till farsan flera gånger att skotta taket inte borde vara några problem, men ack vad fel jag hade, har nog aldrig varit med om liknande!
Skitsamma, nu lägger jag det bakom mig iaf, och det var nog dessutom sista gången nu i vinter, tacka fan för det!

Nu ska jag lägga mig och kika film och nana,
Hörs imorgon.



Nattinatti!

Känns bra!

Måste erkänna att det känns förjävla bra med den nya bloggen!
Har precis duschat & mår illa som satan, hoppas på att det går över snart, men det beror antagligen på att jag käkade för ett tag sedan, & inte har ätit någonting alls under dagen innan det.
Var ute för en stund sedan med och tog massa kort på hur det ser ut här ute, men har ingen kabel till mobilen för tillfället, så jag får helt enkelt fixa in bilderna imorgon.
Bloggarna jag följer är fortfarande lika döda, tråkigt nog...
Något tips på en bra blogg med mkt uppdate?
Säg till mig isf! =)

Vilket jääävla slit!

Brorsan fick komma ut hit så vi kunde skotta taket, och det var definitivt lättare sagt än gjort.
Tog oss 3 timmar ungefär, men nu är det äntligen klart!
Nu är det kaffe som gäller, sedan dusch.

Hörs senare,


Btw, öppnade en ny lösenordsskyddad blogg,
så för er som ville kunna kolla in där, säg till!


So long,

S K I T S N A C K !

Jag startade min blogg för skoj skull, för att ha något tidsfördriv när jag inte hade ett skit att göra & för att kunna skriva av mig om mina olika tankar & åsikter. Det är ju egentligen bara att kolla bak i mitt arkiv, skrev kanske bara 3 inlägg i månaden, som dock var millånga! Men nu ser jag mer bloggen som ett måste, att jag bara måste hålla den uppdaterad, vilket jag inte har ont av heller iofs,
Nu till saken,
jag vill kunna skriva av mig, & jag vill kunna komma med mina åsikter, ungefär enda stället där jag verkligen kunde dela med mig av vad jag hade att säga, men nu kan jag fan inte skriva ett skit, eftersom att vissa andra läser, vilket jag fick reda på ganska nyss,.. Det är svårt som fan att förklara. Jag gillar mina läsare, det finns bara ett jääävla fåtal som jag verkligen ogillar, och det är enbart för att jag inte kan skriva av mig som jag vill längre,.. Jag måste tänka på vartenda jävla ord jag skriver, och det är bara jobbigt,.. Jobbigt som fan!

Jag har stora tankar på att öppna en till blogg, I min blogg, som isf kommer att vara lösenordsskyddad, för jag vill kunna skriva all jävla skit jag vill, utan att behöva oroa mig för att vissa patetiska idioter ska bli sura och snacka massa jävla skit till mina nära & kära.


Om jag nu öppnar denna "skitfyllda" blogg så be om lösenordet isf, jag ger det till dom som jag vill ska ha det.



Take FuCking Care,

Tjaoo,

Dagen blev inte som jag tänkt mig riktigt.
Vi skulle åka in och handla lite och hämta pellets i borås, så kollade jag med brorsan & E.K om vi kunde kika upp en sväng, men så skulle dom iväg, men så frågade dom om vi kunde sitta barnvakt en stund, och det är klart att jag vill, =)
Lilltjejen sov när vi kom dit, hon vaknade vid 2 tiden ungefär, sedan har det varit fullt ös hela tiden på henne, hon har babblat på som tusan idag & ännu värre blev det när Mammsen & Pappsen kom, haha.
Sötare unge får man nog fan leta efter! =D

Nu väntar kaffebryggaren på mig (Y)


Hörs senare!



... Sjuk ...

Tro det eller ej,men har haft feber hela natten så jag har vaknat till och från heeela tiden, näsan är helt igentäppt så har inte kunnat somna om knappt... Har varit vaken sedan halv 7 imorse ungefär, och efter det har jag enbart legat och kollat på gamla Beck filmer, dom är bäst!
Har iaf tagit mig upp nu och dricker kaffe och försöker få i mig mat, men har absolut ingen matlust, så min frukost får bestå av vindruvor, men det är gott, så jag klagar inte... Men det kunde kanske varit godare om jag kunde känna någon smak!

So long,

Trött & Jävlig.

Börjar tydligen bli förkyld igen, någonting är det iaf, näsan kliar och snuvar som satan!
Skitsamma, jag är antaligen född att vara förkyld, haha, skämt åsido.
Ska nog helt ärligt snart gå och lägga mig, är trött som satan och håller i princip på att nysa lungorna ur mig :O Känns så iaf.
Jävla kass uppdatering i bloggarna jag följer dessutom, & det tycker jag att det har varit hela helgen, ganska tråkigt med tanke på att det är bästa tidsfördrivet som finns, men men, uppdaten har sugit här med, så jag ska väl inte klaga alldeles för mkt.
Nu ska jag iaf kolla film, så får vi väl se om jag skriver mer ikväll,



Take Care,

Nu ska jag skärpa mig,

Så gott som iaf.
Har varit kass med uppdaten denna helgen, mest för att vi slöat så förbannat haha, men det är gött med lugna helger med, även om inte fredagen var jätte lugn men kul ändå. =)
Sitter för tillfället och tokdricker kaffe i vanlig ordning, imorgon är det APU som gäller igen,
o m  d e t  g å r  a t t  k o m m a  u t  v i l l  s ä g a  !
Här är det så jävla mkt snö, så det är preciiis att man kommer ut med bilen, och det är precis att man får plats när man ska gå i dessa snögångar som blivit.
Ska fixa bilder idag eller imorgon, så ska ni få se hur galet det ser ut haha.


So long,

Slö, seg lördag!

Har inte orkat skriva på hela dagen, har varit alldeles för seg för det.
Gårdagen var la nice iaf, skriver från början.

Promenaden gick inte precis som vi tänkt oss.
Vi skulle först till affären och handla cola och så, och när vi kommer till affären så står det på löpsedlarna
"SMHI varnar - Gå inte ut! Men det gjorde ju vi puckon iaf, och det blåste och snöade så in i helvete! Vi trampade på rejält, jag hade is i håret, och Henke hade is i skägget haha, hero var isig hela han, men det verkade inte han ha ont av. När vi väl är på sista biten till Lasse så kommer plogbilen, Henke säger att vi måste ner i diket, OKEJ! Heke gick ner, Calle efter, som gick på Henke så Henke började gapa, så då fick jag lite smått panik eftersom plogbilen närmade sig, så jag gick neråt med, men gick liiite för långt, för det sa bara poff, så hade jag snö upp till armhålorna & mitt ena ben vridet uppåt, jag skrattade så jag höll på att dö & Henke och Calle försökte dra upp mig, jag kom upp efter många om och men haha!

Kom fram till Lasse som 4 snömonster ungefär, sedan körde vi igång filmen, men vi såg la kanske inte så mkt som det var tänkt.
Isabell och hennes kille kom dit sedan, så sa hon att vi kunde åka med henne hem, NICE! Slippa gå hela biten tillbaka igen. Lasse blev på tok för full och deckade & vi skulle bege oss hemåt, det första som händer är att vi kör fast, så Henke, Calle och Damien gick ut och knuffade på i bak, och jag fick ligga framför bilen och sparka undan snön som var framför däcken, vi kom loss tillslut iaf, haha!
Dom hängde med in en stund, sedan gick dom och jag skulle ut på en promenix med Hero tänkte jag, men jag säger som såhär att, jag tänker aldrig mer gå ut på promenix i snöstorm när jag är askalas, för jag lyckades halka? Ramla? Snubbla? någonting när jag skulle gå in, och drog kinden i ett handräcke (heter det så?) så nu har jag en skydundrans vacker fläskläppsjävel och blå på hela kinden, inte så jävla okej kanske!

Jo, det blev väl kanske inte som vi tänkt oss haha, men för en gång skull så var SMHIs varning kanske värt att lyssna på, för vanligtvis brukar dom bara varna om löjliga, överdrivna saker.




So long,

Nyduschad,

Mår bra, eller bättre iaf, får vara slut med oroande nu!

Sitter för tillfället och lyssnar på, tro det eller ej, en gammal platta med Shebang, underbart!
Som sagt så ska vi upp till Lasse senare idag och dricka lite bärs och kolla AC/DC konserter, eftersom det är exakt 30 år sedan Bon Scott dog idag.
Ska snart börja med maten, får dessutom sällskap av Zizzi, :) Sedan ska jag väl ösa på och göra mig iordning.

Ska försöka slänga in ett inlägg innan vi går härifrån, och tyck nu synd om mig som ska behöva kliva i snön en braaa bit, usch! >.<





So long suCkers!

Tjoo,

Vaknade tidigt idag,
Henke ringde mig vid 05:50 och började tjata om att jag hade ringt honom, och jag förklarade flera gånger att jag inte gjort det, tills han säger "ahaa, trodde det var Cicci, vi hörs sen", haha så dum är han!
Sedan fick jag och Calle för oss att vi skulle baka scones & kladdmuffins, så scones gjorde vi, och vi ska la försöka orka göra kladdmuffins oxå, sedan måste vi dessutom hinna med att fixa käk till Henke kommer hem.

Känns som att det kommer bli en jävla massa stress idag.

Baka,

Laga mat,

Fixa sig för ikväll,

GÅ till Lasse,


Önska mig lycka till!

So long,

Ovädret är här!

Förbannat mysigt tycker jag, jävligt jobbigt tycker andra, men det är skitsamma!
Har varit ute ett bra tag med Älskling & Calle, och självklart Herogos, som var fullständigt galen i snön haha, så nu ligger han helt utslagen på sin säng och jag lika så, fast i min säng dårå, haha.
Imorgon ska jag försöka komma upp ganska tidigt, vilket jag iofs gjort hela veckan tycker jag, men det är gött att inte sova bort dagarna, håll med om det!
Nu är det åtminstone slut på skrivandet, så vi hörs helt enkelt imorgon.




Take Care,

Vart är ovädret!?

Här blåser det bara som fan, men det snöar knappt ingenting? Jag vill mer än gärna att det drar igång nu ju!
Jag, Älskling & Calle ska iaf bort till affären nu och köpa hundmat. Fick för första gången se en skylt i affären där det står att dom även säljer 10-14kg säckar, vilket vi inte haft en aning om förut, så det är la kanske värt att köpa en säck, ist för dessa småpåsar som räcker i två dagar haha, inte lätt när man har en 40-50kg kloss till hund haha.

Nog om det,

tillbaka senare,




Take Care!



Nyttig, i allra högsta grad!

Vaknade vid 9 imorse, så stack ner till tvättstugan en snabbis, sedan gick jag & Calle ut med Hero och tog svängarna förbi affären. Vi var typ sugna på allting så vi köpte godis, negerbollar, (ja, det heter så!) Cola & cappucino (stavning?). När vi väl kom hem igen så skulle vi käka frukost, så vi slängde i oss mackor & nu sitter vi ist med godis, popcorn & cola, jotack, vi är förjävla nyttiga! Haha.

Sitter och väntar på snöovädret nu, jag älskar oväder, så förbannat mysigt!
Iaf om man sitter inne i värmen, =)
Nu ska jag fortsätta kolla på filmen vi har slängt igång iaf, hörs senare,



So long,




<33

Ouwfh.

Har städat & tvättat i princip heela dagen.
så jävla tråkigt är det, att när man väl har städat och gjort fint och så, så ska man sedan laga mat och skit, och vips, så har man en hel hög med disk igen, och det är bara att "börja om".
Nu har vi iaf käkat och sådär, och jag var snabb med att ta disken, så nu är den ur världen,.. För en stund... Iaf!
Känner mig riktigt trött nu,
kan bero på att man inte får sova riktigt på nätterna för grannarna, och när man väl sover som goast, så ska man bli väckt av grannarna, stackars mig, eller något, haha!
Näe, nu ska jag sluta klaga, ska skicka över Therese bilder till E.K så hon kan få sin nya design!


So long,



Sugen.

Jag är konstigt nog enoormt sugen på kladdkaka, och då menar jag enormt.
Fast iofs har jag varit sugen på allt möjligt den senaste tiden haha.
Funderar på att baka det sedan iaf.

Snart kommer Calle hit, så jag ska fortsätta städa så det blir klart så snart som möjligt, & tvätten är i full gång, skönt.

Ska inte sitta här och fördriva tiden mer nu iaf,
måste bli klar med dagens sysslor så jag har det ur världen sedan haha, sedan måste jag dessutom hitta ett bra recept på kladdkaka, någon som har förslag?



Varför är jag inte förvånad!?

Idag fick man ist vakna till en möblering? Eller något i den stilen iaf,..
Grannar borde lära sig att ta hänsyn, men det är inget av vad dessa apor förstår.
jävla idioter!
Snor dom min tvättid idag så blir jag förbannad, för det har ju oxå hänt förut.


God morgon förresten,

Säger god natt nu,

Jag och älskling har varit ute ett bra tag med lille tok Hero, och han är heeelt seriöst GALEN när det gäller att leka i snön! Han skuttar som om han vore ett rådjur eller något, haha, tok!
Dock gillar han inte snön lika mkt när det gäller att pissa eller skita, men det är ju en annan femma haha.
Nu är jag hur trött som helst, ryggen värker fortfarande som satan och jag har dragit i mig ungefär 4 liter vatten, och inte ens det hjälper, så bara Henke Penk kommer ut från duschen så ska vi lägga oss och kika film och nana.
Imorgon kommer Calle dessutom hit, alltid kul med besök. :)


Nattinatti,





Är fortfarande inte helt okej.

Fortfarande snuvig, ont som fan i ryggen, ont i magen nu dessutom.
Halsen känns extremt torr, typ som att man svalt ett helt askfat, skaver och har sig.
Blödde dessutom näsblod för första gången på länge imorse...
Mitt imunförsvar lär ju vara kasst iaf, jävla skit!
Någon som är villig att byta imunförsvar med mig? Säg till isf! :)

Nu ska jag inte gnälla mer, har ju trots allt lov, så jag har all tid i världen att bli frisk igen, nästan iaf.

Börjar dessutom bli dags för en ny design snart med känner jag,
för som jag nämnde häromdagen, så tröttnar jag fort som satan på mina designer,
inte min vinterdesign dock, men det var ju någon som råkade förstöra den ;) haha!
Nää nu ska jag inte vara elak inte, jag ska vara nöjd med det jag får! :)




<33

Dött som fan...

Det är nog det tråkigaste när man är ledig.

• Det finns iiingenting att göra.

• Sysselsätter man sig med städning så varar det inte alls länge, (hmm, plan B)

• Tvättid har jag inte förens imorgon.

• Bloggarna är helt döda, kommer typ ett inlägg i timmen?

• Grannarna ovan brötar så in i helvete!

• Hunden är lika uttråkad som jag.

• Långpromenix funkar, men man kan ju inte vara ute från 8-5.

• Man blir sugen på aaaallting, och har ingenting av det man vill ha.


O.s.v.




F a a n !

Jag blir gaaalen!!

Är just nu jääävligt trött på att vakna till hög arabisk jävla skit musik, och det är vad man får göra varje helg, OCH varje dag i veckan om man är ledig, som jag är nu, så jävla irriterande.
Och inte nog med det så ska dom väsnas och hålla på långt in på nätterna medan ungen skriker hysteriskt, det är INTE OK! Tacka fan för att dom flyttar snart iaf, så jävla skönt ska det bli!
Får hoppas bara att det inte är någon annan kossjävel som flyttar in, för då skjuter jag den jäveln! (skämt åsido)



FAAN!

Somnade när jag och älskling kollade på film och vaknade nyss, jävla skit!
Lär ju inte kunna somna inatt iaf...
Ska i alla fall försöka få igång kanal 3 på TV:n för en gång skull, för jag saknar alla program jag brukade titta på förut, sedan ska jag duscha.

So long,



God morgon?

Kanske lite väl sent nu? Men jag har varit uppe ett bra tag faktiskt. Varit ute på en långpromenix med hunden dessutom, och shit vad gött väder det är ute idag eller, inte speciellt kallt och vindstilla, solen hade ju kunnat vara uppe, det hade varit ett plus, men jag gillade det ändå.
Ska snart pysa bort till affären och inhandla dagens middag, älskling tjatar om pastasallad så det får det la bli, och jag klagar inte för det är förbannat gott!

Nog om det,
skriver mer senare.


So long,




Ytterst pörr!

Sådär ja!

Nu har jag legat här med älskling och kollat film i några timmar och tyckt synd om mig själv så nu var det på tiden att jag kom upp och gjorde något ist. Är sugen på preciiiis allting, och speciellt köttfärs, som jag vanligtvis inte brukar vara så glad i, men nu fick det bli att slänga upp köttfärs på tining och öppna en bärs, mums!

Och ja, jag har lov imorgon, så jag har rätten att dricka bäst fan jag vill! =D

Lite cambilder från igår när jag hade tråkigt.













"En bild säger mer än tusen ord"

Jotack, inte var jag fullt nykter när dessa bilder togs iaf!

Jävla piss skit!!

Mår kasst som satan!
Inte för att det är bakrus, men allt annat som förkylning och jävulskap, jag orkar inte!
Hepp, får väl helt enkelt ta och supa ner sig totalt så man kommer på bättre tankar, och stackars Henke som får stå ut med mitt gnäll. Näe men så farligt är det la inte, det går nog få ddet mysigt idag trots allt, HOPPAS JAG!



Kan det bli bättre?
Happy valentines day FFS.

SUGEN PÅ DESIGN!?

-->CHECKA MIN BRORS BLOGG!! <--

Han är såpass snäll och ger ut gratis designer!


So long,




EDIT: Han skänker Voddler invites dessutom!
Beskrivning av vad det är finns la säkert på google, men om inte annat på hans sida,
CHECKA för fan! ;)


Take it or fuCking leave it!

Fixat lite pics nu,

Slänger dock inte in dom i bloggen för tillfället,
ville bara uppdatera snabbt, eftersom jag inte skrivit ett skit idag. Har varit inne i borås och hälsat på käre bror & E.K Och lille aliCia, jättekul var det, för det var ju inte igår man var där precis.
Nu ska jag göra så att jag ska bränna ut alla bilder jag har i datorn, för jag har på tok för mkt gamla bilder, och känner att dom flesta bara tar plats, nu ska det bli ordning på datorn, och det är lika sant sm det är sagt!



So long,

Fan vad dött!

Ingenting uppdateras idag/ikväll, så jävla tråkigt, eftersom jag är sjuk och har ingenting att göra, det suger!
Funderar skarpt på att fixa iordning mig ordentligt imorgon (för en gång skull) och ta nya bilder. Har bläddrat igenom nästan alla mina bilder i datorn nu, och har typ bara asgamla bilder på mig som är "normala", och som jag är nöjd med... Senaste egobilderna jag tog som jag är nöjd med är från Augusti 08 och december 08, sjukt eller?
Shit!


Augusti 2008




December 2008












Jävligt sjukt faktiskt,
för jag ser inte ens ut så längre, inte NÅGOT!
Jag har förändrats en hel del, och helt ärligt, jag hatar att blekningsmedel förstör håret så förbannat.
Jag gillade mitt hår,.. Eller snarare älskade mitt hår, hur sjukt det än låter.

Kanske är dags att fixa nya bilder nu...

10 saker,

Som ni inte visste om mig.

• Mitt humör funkar som en berg och dalbana ungefär.

• Jag tröttnar extremt fort på mina bloggdesigner.

• Jag har sjuka/idiotiska personer i min omgivning.

• Jag hatar falska människor.

• Min humor är extreeemt sjuk!

• Jag är en extrem kaffenarkoman, (vilket säkert vissa känner till).

• Jag är galen i Albert & Herbert, haha!

• Jag älskar svärd & äger 3 stycken än sålänge.

• Jag hatar pizza!

• Jag tycker det är skitsvårt med såna här listor!


Nu ska jag ut och röka.



Hörs sedan.
So long,

Snart rekord asså!

Har blivit kass på uppdateringen, men det beror nog faktiskt mest på att jag är sjuk och inte orkar med datorn. Åkte aldrig iväg på morgonen till skolan, mådde piss, så jag tog bussen lite senare för att åtminstone vara med på CAD lektionen eftersom vi håller på med slutprovet i CAD-C nu, så det är något som jag INTE vill missa.
Tog sedan bussen hem och här har det knappt hänt någonting alls, mest tagit det lugnt, vilket som faktiskt behövs, får bara hoppas nu att jag blir frisk fort som satan!

Har inte heller orkat svara på kommentarer som många säkert har märkt, sorry för det, men ska försöka ta mig tiden nu ikväll att göra detta.



So long,

Två dagar i rad,

Inte sååå okej va?
Somnade sent igår, och fyfan vad död jag är, mår piss!
Förstår inte hur jag kan ha blivit så sjuk. Förra veckan hade jag feber och skit, sedan smittade jag Henke, så han var sjuk i början av veckan, medan jag hade blivit frisk under helgen, så började förkylningen lite smått i tisdags kväll, och nu är jag helt galet förkyld och skum, ytterst irriterande vill jag lova!
Idag kommer älskling hem iaf, så jag får iaf lyckan att smitta honom
e n  g å n g  t i l l  haha!

Efter att jag kom hem från skolan så åkte jag med Zizzi till veterinären för hon skulle kastrera deras nya hankatt, och så passade jag även på att kolla upp kennelhosta vaccination för Hero, som går på 375 spänn, billigt som satan, jävla bra, så det är vad jag ska göra nu, vaccinera Hero mot det, för jag stannar hellre på säkra sidan.

Blev mkt text nu känner jag, men men, kan lätt bli så.
Ska iaf passa på att läsa alla 82 inläggen jag missat på bloglovin,
whish me good luck med detta jävla hornätet!


Sent inlägg,

Har inte haft tiden eller orken till att uppdatera, men passade på nu iaf.
Ville inte vara ensam idag, så MarCus hängde med mig hem, så vi ska spela TV spel och två manna wist heeela natten! =D Asgött! Och på tal om ingenting så är jag sjuk igen, låter väldans manlig i rösten asså, :P Haha, skumt att jag inte kan vara helt frisk bara,.. Nyser och har mig hela tiden, och sist men inte minst så snorar jag stora floder, gott! >.<

Hepp, nu ska vi sätta in pengar på MarCus spelkonto och vinna en jääävla massa på poker, det är niCe,
vi hörs senare eller imorgon!



So long SuCkers,

Nu får FITTBLOGG skärpa sig!!!

Det krånglar ju i princip heeela tiden nu,
jävla skitblogg.se!!!
Och nej, jag är inte på bästa humöret för massa jävla krångel och skit nu.

Got Damn,

Är hur jävla trött so helst.
Kom hem vid 5 tiden typ, fixade käk och kaffe, men inte ens kaffe får mig pigg, och jag har käkat så jag mår fan illa nu, inte okej! Ska se om jag orkar svara på alla kommentarer idag, annars gör jag det imorgon, för imorgon har jag en jävligt kort dag.
Vad händer annars nu ikwell? Inte ett skit!
Ska snart in i duschen, sedan ska jag nog helt ärligt lägga mig och vila, inte ofta jag gör det, men känns som att det skulle behövas nu.



So long,

Slitsam dag,

Men vad hade an räknat sig när man befinner sig på en arbetsplats? Dagen har gått fort, och allting har funkar bra, skönt! Kom hem för ett tag sedan, fixade käk och dricker nu kaffe så det står härliga till.
Dricker bara kaffe en gång på APU:n, och det är på morgonen, så jsg får ta igen alla koppar jag missat under dagen nu, haha, hoppas bara att jag kan somna ikväll.

Tänkte ta och besvara kommentarerna jag fått iaf,
sedan ska jag enbart relaxa, OCH FÖRHOPPNINGSVIS SPELA MED SYSTER!! :@

Har fixat mina naglar nu,

Vet inte om jag sagt det förut?
Men jag ska iaf sluta fixa mina naglar hos Camilla, tyvärr, jag gillade att göra det, men känner att jag vill spara pengarna till annat, och om man då vill ha körkort t.ex så är det väl på tiden att man börjar spara redan nu.
Jag har iaf filat iordning naglarna nu, som var på tok för långa. Materialet sitter kvar, och får sitta tills det lossnar, för jag vill inte slita loss det, men har kortat ner dom, och filat iordning dom och målat dom helsvarta nu iaf, och jag blev faktiskt nöjd! =)

Här är en del bilder på mina naglar jag haft,
dock inte alla, för en del bilder ligger i stora datorn, som jag inte kommer åt för tillfället.









Har även haft vitt vid två tillfällen, men har inte bild på det i denna datorn, eftersom jag sitter på mini nu,



So long,

Slutåkt!

Nu är jag hemma och har tänkt slänga i mig typ 30 koppar kaffe minst, har längtat efter riktigt kaffe lääänge!
Brukar ju annars dricka latte och sånt, men ingenting är som riktigt kaffe.
Ikväll blir det garanterat betapet med syster iaf,
många som spelar det eller? Om inte så är det värt att göra sig medlem om man gillar ordspel!

Bli medlem här!
-->BETAPET<--

Im bored!!

Om typ 3 timmar går min buss, och jag har för tillfället inte ett skit att göra typ.
Bara duscha och packa lite, men inget som tar speciellt lång tid iaf.
Jag funderar på att göra klart allting nu iaf, så man slipper stressa sedan, för stress är bland det jävligaste som finns.

Vad händer mer idag tro?
Farsan hämtar upp mig i stan sedan, handla käk att ha med sig imorgon, komma hem, göra inte ett skit, sova,..
Jag hatar söndagar!
Men ska försöka få syster att spela lite med mig ikväll iaf, eller om någon annan är sugen på en betamatch så säg till ;)

Vad finns att göra på söndagar gott folk?

Gick upp tidigt idag igen,

Plus points till mig!
Gick upp vid typ 8 imorse, skulle la egentligen velat sova längre, men då får jag problemet att inte kunna somna ikväll, vilket är mindre bra eftersom jag ska ut på APU imorn igen.
Har haft heeelsjuka drömmar denna helgen, jobbigaste är bara att man glömmer av dom igen haha, men det har varit i stil med att man gick i skolan hela nätterna och att jag blev osams med alla och fick massa hotsms mm, helt sjukt haha!

Grannarna är igång igen, stampar och knackar i golvet, och ungen skriker hysteriskt, helt ärligt så tror jag att den stackars ungen kommer få allvarliga men efter deras uppfostran på ungen, för alltså, när ungen skriker, så hoppar dom, stampar klappar som fan och håller på med massa helskumma ljud och ungen skriker bara värre och värre, stackarn!



Igång igen,

Nu funkar tvättmaskinen igen. Fick la ordning på den vid 5 tiden eller ngt, och jag började tvätten vid 1, så det var ju sådär lagom kul... Men som sagt, nu funkar det igen och jag lär få tvätta till minst 12 inatt eller något.
Våra hyresvärdar är ju inte heller alltid så snabba och sådär, så när Henke ringde dom så gav dom bara information om hur vi skulle göra, så fick vi sköta resten, men  själva. Och då är det oxå så att vi har en tant i samma bostad som kallas pissekärringen, eftersom hon pissar öööverallt i lägenheten, (och ni tänker, men gud vad synd det är om henne) Men nej, jag håller inte med längre, för hon är lika dum i huvudet som en viss annan person här i närheten är. Hur som helst, så skulle vi öppna en lucka och skruva ut en grej för att tömma ur massa vatten ur maskinen, och tro det eller ej, men när vattnet kom ut, så fylldes hela tvättstugan med ren urin stank, INTE OK!!

Hon borde fan få egna maskiner, för det är ju inte för jävla kul att tvätta när kläderna sedan luktar rent piss och måste tvättas om 1-2 gånger igen...

Jag blir skogstokig,

Jag blir JÄÄÄÄVLA arg!!!
Körde igång tvätthelvetet, och nu när jag skulle ner och slänga in i torktumlaren och starta ny tvätt, så funkar inte maskinhelvetet, så min tvätt sitter fast i maskinen :@ Men... Jag testade starta om maskinen, och hoppas då fan att det funkar som det ska iaf, annars så är det hyresvärden som får dyka upp bums!

Blir tokig när skiten ska krångla nu när man verkligen har laddat upp för att tvätta och jag inte kan tvätta innan onsdag nästa gång, jävla oflyt... JÄVLA SKIT!!

Godmorgon everyone!

Idag är jag uppe med tuppen minsann, händer inte allt för ofta på helger, men idag så jävlar.
Beror iofs på att Henke skulle med Micke och köra spår idag så han åkte iväg för ett tag sedan, och då passade jag även på att gå upp och käka frukost med honom innan han drog, för annars hade la jag bara varit såpass onödig så jag hade sovit bort hela dagen, och det är inte OK!
Dom flesta bloggarna verkar döda för tillfället, kaaaan bero på att andra är lite mer normala och sover ut en dag som den här haha.



Min gos, <3

Uppgift vi haft i skolan,

Vi har haft en uppgift att göra i skolan, en klocka i surfcam, och jag blev äntligen klar med den idag!

Iofs så har mitt program till den varit klar länge, men det har först inte funnits material till att göra den, och sedan har det inte heller funnits urverk, men idag fick jag klart den iaf, den är söt!



SUGEN PÅ EN NY DESIGN?

Min bror lottar ut en jättefin, mysig & somrig design i sin blogg nu, så för dig som har tröttnat på din design och gärna vill ha en ny,

--->KIKA IN HANS BLOGG HÄR<---

Och lämna en kommentar om varför just du vill ha designen.



Hemma nu,

Har varit hemma ett tag nu, kom hem för typ en timme sedan eller något.
Ska snart fixa käk, men innan det ska jag ta mig tiden till att svara på alla kommentarer jag fått, eftersom jag inte hunnit med det under tiden jag varit i skolan. Annars blkir det bara lugnt idag, och jag blev typ överlycklig när jag kom på att det var imorgon jag skulle tvätta och inte idag, gött gött gött!

För övrigt så håller blattarna typ på att slå ihjäl varandra, som dom gjort dom senaste dagarna,..
Jag trodde att det var deras hem, men tydligen så är det deras slaktarlya, inte OK!
Det smäller i golven och tjejen där uppe skriker hysteriskt, och deras lille barn med kolik har vi inte hört på senaste dagar,.. Tycker synd om dom! Killen gapar typ enbart Fuck you där uppe, inte frisk någonstans!

Fredagar uppskattas inte!

Och då undrar ni antagligen hur jag kan tänka så,
JO, för att vi är typ dom sista som är kvar på skolan. När vi slutar på fredagarna så är vi typ dom sista som lämnar skolan. Sitter på en tvåtimmars CAD-lektion nu, och den slutar vid 3, är hemma vid 4, och har massa tvätt att ta itu med,.. Skitfredag! Men får se det lite positivt iaf, och det är att det inte finns ett skit inplanerat för imorgon, me like!

Skit blogg.se,

Försökte logga in ett bra tag igår men det gick inte,..
Någon annan som hade samma problem?

Sitter i skolan nu på lektion och hinner inte skriva så mkt, men är tillbaka senare när jag kommit hem iaf,..



So long,

Det får bli ett snabbt inlägg!

Har en del att ta itu med idag,
ska städa iordning här så det blir ett riktigt hem igen, eftersom Henke har slarvat med soporna, så luktar det ju inte så fruktansvärt gott iaf... (Jag brukar vanligtvis slänga ut dom men har varit ute på APU och har därför inte varit här). Soporna är iaf utslängda nu, haha, det var det första jag tog itu med när jag kom hem, så nu väntar bara annat plock och så.


Hörs senare,

Missade bussen imorse,

Inte okej!
Men men, inte mkt att göra åt. Slänger i mig lite frukost nu innan jag drar ut till bussen.
Och angående bilden på "mitt" BMI igår, så kan jag iaf säga nu att det inte stämde ett skit,.. Den enda anledningen till varför jag gjorde så, var för att se hur många hatkommentarer jag kunde få om hur fet jag är o.s.v, men kors i kuken, jag fick inte en enda elak kommentar, jag är förvånad faktiskt!
Här är den riktiga bilden,



Måste rusa ut till bussen nu,

hörs sedan.


So long,

Somnade till,

Men Henke väckte mig igen innan han skulle bort till Rickard, och tur var väl det för annars hade jag la sovit bort hela kvällen, vilket INTE hade varit OK!
Nu blir det massa film och mys innan nanedags, och ska även passa på att berätta för er att min bror lottar ut en gratis design i sin blogg nu,

--> Kika in hans blogg och lämna en kommentar för intresse!<--

Ojdå...

 

 

Härdanefter så ska jag gå ut och gå minst en kvart om dagen...

Måste verkligen få ordning på mig själv nu =(

 

Ge mig ALLT stöd jag kan få!

 

<3


Onsdag,

Fruktansvärt rolig rubrik, I know!
Kom hem för typ 1 och en halv timme sedan, trött som ASET är jag, men det är iofs inte så konstigt...
I helgen sov jag inte ett skit, ellerj o, men definitivt inte mkt, och i söndags somnade jag sent som satan, och skulle upp vid halv 6 på måndagen, och sedan samma skit resten av dagarna som gått denna veckan, TRÖTT!
Ska iaf ta mig ett bad sedan, och bara ta hand om mig själv. Måste bara plugga först, för nästa vecka ska vi ha skitprov i samhällskunskap, och imorgon måste jag lämna in massa papper i svenska... Jag hatar stress!

Jag DÖÖÖÖR!

Har så jävla ont så det är fan inte sant!!

Längtar efter min älskling som satan dessutom, & imorn när han kommer hem så kan ju han glömma att han får gå någonstans.
För övrigt så ligger jag och tröstar mig med massa cola, godis, chips, jordnötsringar aaand you name it!
Väntar dessutom på att min käre "så här suger jag snopp" syster ska svara på msn så jag får spöa upp henne i beta igen, eftersom jag åkte på totalstryk igår och turen är med mig idag.



Take Care,

Pung!

Jag har ont i min nacke, jag har ont i hela ryggen, OCH jag har ont i min högra hand!
Min tumnagel på vänster hand gick åt helvete idag, alltså manikyren, så nu har jag en halv nagel, och det går inte få bort, jävla snyggt eller? Jag blir jävla arg!
Jag är trött och har inte sovit ett skit inatt, kan det bli bättre?

Min bror ska lotta ut en sommardesign i sin blogg, så CHECKA IN HOS HONOM, om du har intresse för den.

So long,

Jag fryser ihjäl!

Har frysit hela dagen, men trodde det skulle bli bättre efter en vaaarm dusch, men det blev det inte...
Jag tror jag har feber fortfarande.Hade ju det i lördags & igår, men det är bara att bita ihop & slänga på sig 30kg kläder imorgon innan man åker iväg.

Sista 2 timmarna satt jag i det varmaste rummet på APU:n, och kan ni gissa hur varmt det var där inne?
Termometern hängde typ ovanför elementet, och den visade 16 grader, så snacka om att jag har frysit heeela dagen, BURR!


Första dagen på APU:n,

Avklarad!
Och det har funkar förjävla bra faktiskt. Det är ett familjeföretag och dom som jobbar där är huuur schyssta som helst. Vad har jag fått göra typ? Allt möjligt, borra, "montera", sköta CNC, löda mm, imorgon är en dag till, sedan är det skolan som gäller resten av veckan.
Kom hem för ett tag sedan iaf, trött som satan och sitter och kollar på Albert & Herbert.
Ska fixa käk lite senare, men måste bara orka med det först,.. Det är verkligen stor skillnad på skolan & riktiga arbetsplatser med riktiga arbetstider.



So loong,

RSS 2.0 bloglovin