Jag säger det igen!

Gör samhället en tjänst, skjut en vakt!!

Men nej, denna gången handlar det inte om att vi blivit jagade av en vakt jävel, utan nu handlar det om vakt jävlarna som jobbar på nya krogen i u-port, ströget!
Häromdagen hade idioterna portat Lella, för att dom helt plötsligt bestämt sig för att anklaga henne för misshandel på en av deras vakter! Dock finns det ett flertal vittnen som var med Lella hela kvällen som VET att hon inte gjort det! Och skulle hon gjort det, så hade hon stått för det! Och en sak till, om man är vakt, så borde man väl ändå kunna sina självförsvar?! Man tycker så iaf!

Och igår, så fick hon helt plötsligt komma in på ströget iaf, men hon var tvungen att säga förlåt till vakten som påstår sig blivit nedslagen av Lella, LOL! Men inte nog med det, dom slängde helt plötsligt ut Rickard, enbart för vad han hade för kläder på sig som dom ansåg vara rasistiska, är det rätt att göra så?!
Jag säger då det, dom jävla BLATTE JÄVLARNA som tagit över krogen, dom kan rakt av dra åt fucking helvete!!!
Blir så jäääävla arg! Dom ska fan inte tro att dom får beté sig hur som helst!


"Vi är här enbart för att tjäna pengar och se ner på er äckliga svenskar!!"


Eller hur var det nu?
Hur som helst,
Varför har blattar rätten att få ha rasistiska åsikter om oss svenskar, när det blir ett jääääävla liv, såfort svenskarna säger ifrån?!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 bloglovin