Just to get high,

Igår när jag åkte hem från skolan på kvällen så stötte jag på en gammal nära vän till mig, dock inte så som jag såg denne personen förut, han kunde knappt prata, hans ögon var stora och blodsprängda, han var helt förvirrad.
Drogerna har tagit över hans liv, totalt!

Nu när jag skriver det här så vill jag att alla ska ta del av det här och veta hur mkt det drabbar både sig själv och alla som faktiskt älskar sina nära.

Dom flesta vill prova på saker, men det är inte alltid bra att göra det, eller oxå så är det vänner i omgivningen som drar med en i skiten.

Att bara veta om att någon i sin omgivning drar i sig droger gör att man själv mår psykiskt dåligt, man vill inte se att det går utför för någon, och speciellt inte dom man är rädd om.
Folk som drar i sig t.ex mefedron eller amfetamin är oftast dom som känner att dom mår dåligt och har en hel del problem, men att dra i sig en sådan drog hjälper ju bara för stunden, sedan är det avtändningarna som drar över er som en våldtäckt ist, och just därför så tar man mer för att slippa det, ni mår dåligt på det, och era nära mår dåligt av det, oavsett hur många eller få, man har i omgivningen så finns det ändå alltid någon som älskar dig, ens föräldrar, syskon, ens barn, mm.
Föräldrarna vill inte se att det går illa för sitt barn, syskon vill inte se att det går utför för sin syster eller bror, och ens barn SKA definitivt INTE behöva se sina föräldrar som är nerdragna i skiten.

Det enda ni vill ha är det där förbannade ruset, och ni kan dra i er skit hela tiden, medan era liv bara förstörs mer och mer, drogerna gör en blind, that´s it!

Nog pratat om det, nu har jag fått skriva av mig iaf,
och ni får gärna rätta mig om jag har fel, och ni får gärna komma med vad ni har för åsikter angående detta.




Take Care,

Johanna

Jag vet hur det är, har ju själv varit där som du redan vet. Men det är inte förens efter man har lagt ner skiten man förstår hur mkt det förstört. I mitt fall hade jag en väldans tur som tog mig ut mitt missbruk i tid innan det hann gå alldeles får långt. Och det är tack vare er, utan er hade jag aldrig slutat! ♥

2009-11-27 / 11:29:24
URL: http://johannahansson.blogg.se/


Malin - RocknRoll

ahaaa okej :P ja jag hatar hene verkligen hon tror fan hon är nånting, och säger att hon äör så bra bloggar för hon uppdaterar jämt, går typ ett dygn så kommer fem inlägg så går det ett eller två dygn igen!

2009-11-27 / 11:32:46
URL: http://bestofberger.blogg.se/


Therese

Bra skrivet där!



På min våning bor en kille som är 87a men annars är det bara äldre, någon tonåring som bor kvar hemma också tror jag :P haha jag har för många grannar :P vet att det bor en hund i uppgången :P hahaha

2009-11-27 / 12:42:50
URL: http://thereseanderssonstankar.blogg.se/


jessica

fin blogg:))

ha en bra fredag!

2009-11-27 / 13:12:10
URL: http://wadenrudsflikka.blogg.se/


jessica

Tackar!;)



ska vi följa varandras bloggar?

2009-11-27 / 13:25:32
URL: http://wadenrudsflikka.blogg.se/


jessica

har lagt till dig:))

2009-11-27 / 16:21:34
URL: http://wadenrudsflikka.blogg.se/


Jojjo*

Mysig blogg :)

2009-11-27 / 16:37:46
URL: http://jojjjjoh.blogg.se/


Anniepie

Skönt att få skriva av sig ibland! :) Jo, en kille i min gamla klass som jag gick med från sjuan till nian har börjat med droger och mår ganska dåligt! Tycker det är så synd för att han var verkligen inte sån förut, men som sagt det är svårt att sluta när man har börjat och blivit indragen i det! Ha en bra kväll nu i alla fall! :D Kram!

2009-11-27 / 17:30:46
URL: http://www.metrobloggen.se/Anniepie



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 bloglovin