...

Min bror har fixat ny design i hans blogg nu,
snyggt som satan!!

---> Checka in läget och lämna en kommentar hos honom så blir han glad! =) <---

Han har ju även gjort min nuvarande design & sitter och pillar ihop en ny design nu som han antagligen ska ge bort, är du sugen så kan du ju alltid be snällt hos honom! =D


Jag är kass på uppdatering,

Yes, så nu vet alla det!
Näe, skämt osido, men i helgen har uppdaten definitivt inte varit den bästa iaf, den saken är klar.
Brorsan har ju varit här hela helgen så det har blivit att man umgåtts med han, farsan och MarCus "Bärra" och glömt av datorn.. Tror nog det är första gången på jääävligt länge som jag inte sitter alls mkt vid datorn en helg haha.
Kom nyss hem iaf,
jag & MarCus drog iväg till Dalsjöfors för att hämta pizza till honom och hans familj, så nu är han hemma och käkar, men han kanske kommer upp sedan igen, för det är ju inte allt för kul att sitta och inte ha ett skit att göra, men vi skulle nog spela poker iaf!
Matte fyllde år idag oxå, 23 år, så jag och farsan firade honom utan att han ens var här, enbart för att vi båda blev så förbannat sugna på smörgåstårta, och ack så god den blev!
Nog om det, telefonen plingar som satan och jag har typ 100 inlägg att läsa igenom på BL.




So long,

Aah,

Har inte blivit någon uppdate alls idag, har varit iväg hela dagen typ, sedan fixat käk och så, så nu ligger jag här i sängen, mätt som aset och känner för att spy ner mig själv... Skämt osido!

Angående mitt förra inlägg så raderade jag det,
var la rätt lättirriterad igår och så fick jag se honom på bild oxå, och så la jag ut dom, skitsamma, jag ska inte ens behöva förklara varför jag tog bort dom, men det är inte alltid så smart att hänga ut någon på en öppen sida.

Hur som helst,
ska kika lite film nu tänkte jag, och dessutom försöka få tag på MarCusjävel! (ovanligt att jag försöker få tag på honom haha!)


Hörs senare,


So long,

Jahaja,

Försöker få MarCusjävel att svara på mina sms, vi skulle hitta på något idag men nu svarar han inte, jävla jävel! Under tiden sitter jag iaf och kikar olika saker till telefonen, någon som har bra tips på olika saker man kan hämta ner från nätet till en Sony Ericsson u1i Satio? Är lite svårt att hitta tror jag,.. Eller så är det bara jag som för en gång skull är jävligt kass på att hitta något, haha!
Men det jag letar efter iaf är typ teman, spel, och såna saker,

GE MIG TIPS TACK!! =D



Hemma nu,

Borde vara förbjudet att ha sina elever kvar i skolan så länge :O haha!
Min käre bror kom hit idag, han skulle egentligen inte gjort det eftersom syster, hennes pojk och min andra bror, E.K och AliCia skulle hem till dom egentligen, men tur som jag har så krånglade det till sig för dom så nu kom han hit ist, haha, elak jag är...
Ska inte vara osocial nu, så jag skriver mer senare,


So long,

fdgjirdgrdnlköggrl

MIN DATORMUS FUCKAR UR, DUBBELKLICKAR OCH SKIT AUTOMATISKT!


CHECKA LÄGET ----> HÄÄÄÄR <---- FFS!

fdgjirdgrdnlköggrl

MIN DATORMUS FUCKAR UR, DUBBELKLICKAR OCH SKIT AUTOMATISKT!


CHECKA LÄGET ----> HÄÄÄÄR <---- FFS!

Äntligen hemma,

Våra svenskalektioner suger verkligen nu när vi har vikarie, >.< Så det enda man gör är ungefär att vänta ut tiden så gott som det går. Förra veckan skippade jag ju svenskan på torsdagen, eftersom lektionerna är så förbannat jävla oseriösa! Men ett stort plus iaf till det vi ska göra nu, vi ska skriva uppsats om ett tag, inom området som jag är kung på, argumentations/åsiks uppsats, känns förjävla bra, och om allt går som det ska, alltså att man inte får hjärnsläpp mitt i allt, så lär jag få bra betyg, och det är niiiCe!

Nu väntar disken, sådär lagom kul...


Hörs sedan,

Hmm,

Är det bara här som blogg.se ser helt åt helvete ut? Eller håller dom på att göra om sidan igen?
Försökte förut att logga in, och det gick, men sedan ballade sidan ur,..
Är iaf i skolan nu och försöker få igång ett program, vilket funkar mindre bra, eller snarare inte alls.
Orkar inte sitta en lektion till utan att få någonting gjort, ytterst segt!

Hepp, är tillbaka senare,
slutar någorlunda tidigt idag iaf, så jag är inte hemma allt för sent.



So long,

Bättre upp imorgon,

Är hur trött som helst, eller, egentligen är jag nog inte det, men jag vill vara det, så lika bra att tro det oxå.
Får bli bättre upp med bloggandet imorgon ist, för nu ska jag mysa ner mig i sängen och bara relaxa, skönt! Är ju trots allt inte ledig imorn igen och har 4 timmars datorlektion i sträck, snacka om huvudvärk som alla torsdagar, uuh!
Men men, bättre än ingenting antar jag.

Hepp, sängen vare,




Nattinatti,

F*Ck!

Fy satan vad det snöar ute eller, :O Har iofs gjort det hela dagen, men... Shit! Om det fortsätter såhär så lär vi ju bli insnöade :O haha, men men, who cares? Det hade la ändå inte varit hela världen!

Har hållt igång hela dagen med tvätt, städ och allt sånt där vardagligt,
har ju haft den tiden idag, skönt! Hade tänkt att köpa hårfärg idag med, men skippade det... Skulle behöva bättra på mitt bruna tråkiga hår, men, brunt är det ju iaf, så det är ingen brådska, + att jag är snäll mot håret om jag skiter i det (jag måste vara sjuk, för sådär har jag aldrig tänkt om mitt hår förut) Haha!
Jag har faktiskt iiinget intressant att skriva just nu känner jag, men ville slänga in ett inlägg för att hålla bloggen uppdaterad, såå, ja... Jag ska la försöka slänga in ett roligare och intressantare inlägg senare.



So long,

Sorry,

För min extremt dåliga uppdate igår, men hade verkligen fuuuullt upp.
Dels så var jag i skolan, men var tvungen att gå lite tidigare för jag och Zizzi skulle iväg och storhandla, så vi åkte iväg härifrån vid halv 5 typ, sedan var jag inte hemma innan 19:40, och då gällde det att packa upp allting, frysa in och allt det där, men gött nog så är hela kylen, frysen och skafferiet helt fullt, badrummet med dessutom, handlade en jävla massa schampoo och balsam mm.
Och när jag väl var klar med allting så orkade jag inte ett skit, + att Henke hade datorn, så där är min förklaring iaf.

Ledig idag, känns förjävla bra,
men vaknade nyss ändå, vilket är mindre okej. Vid 11 så ska jag tvätta, och under den tiden så passar jag nog även på att storstäda, skönt!



Take Care,

God mogron,

Fan vad alla mina inlägg brukar börja så nu!? Skitsamma, haha!

Gick upp vid 7 imorse, lika jävla trött som alltid,
fattar inte vad det är med mig helt ärligt, för jag orkar fan inte ens ta mig ur sängen på morgonen, och då är det illa!
Men nu är jag uppe iaf och är helt klar för att dra ut till bussen, gött!
Frågan är bara hur jag ska göra när jag kommer in till stan, om jag ska dra till skolan med en gång, eller om jag först ska förbi praktiken igen, för idag börjar jag klockan 10, och vem sitter frivilligt i skolan i en timme när man kan göra annat!? Haha, nog om det,
hinner inte sitta här mer nu,

Hörs senare,

So long,

Game Over, 4-ever!

När i helvete ska man ta sitt sunda förnuft till fånga och inse att det inte finns en enda vän som är till 100 % ärlig?

Okej, jag har säkert klagat många gånger, vad vet jag, det är iaf ingenting jag har tänkt på, men nu är jag så jävla trött på allt jävla skitsnack som är runt omkring hela tiden! Nästa gång du har tänkt att yttra dig om mig, så tänk då efter riktigt noga EN GÅNG TILL, om vem det är du snackar till.
Som jag sagt förut så är jag faktiskt jävligt smart, snackar någon skit bakom ryggen på mig, så får jag reda på det oftast samma dag, och samma gäller när någon ljuger för mig, jag läser personer rakt igenom som om ni vore böcker, jag ser det dock inte alltid som en fördel, men jag gillar det sättet som jag är begåvad på!

Det var inte jag som valde ditt liv, utan helt ditt egna val!
Du kan dessutom med att låtsas som ingenting alls, antagligen för att du är så jävla dum och inte fattar att jag vet 
m e r  ä n  v a d  d u  t r o r ! Och om du nu är illa tvungen att snacka skit, så tycker jag åtminstone att du kan sluta lägga energi på att snacka skit om mig, för som jag sa, så får jag reda på det.
Du kan vända och vrida på dina lögner hur jävla mkt du vill, det kommer ändå aldrig bli sanning!



BEST FRIENS, det finns inte,

ÄRLIGA VÄNNER, existerar inte,

NÄRA VÄNNER, det är enbart bullshit,

FALSKA IDIOTER, grattis, du har blivit en av dom!

Snabbt inlägg,

Kom nyss hem, och hann med bussen i sista sekund!
Hade jag inte hunnit med den så hade jag fått vänta i en timme och 15 minuter, men som tur var så var det två andra i min klass som oxå skulle med som stoppade bussen, tacka fan för det!
Nu ska vi rusa bort till affären för att handla lite käk.



So long,

Ang. min design,

När jag ändå sitter här så kan jag ju passa på att ta upp detta oxå,

Har fått en hel del kommentarer angående min design, om att den är snygg, cool och allt möjligt,
sanningen bakom min design är att det faktiskt är min bror som gjort den åt mig, för skoj skull,

Kika gärna in hans blogg så blir han nog glad. :)

Klicka HÄR!

Lååång dag idag,

Kommer inte vara hemma innan typ 5 eller något, så under den tiden så lär jag inte ha tiden att uppdatera bloggen eftersom jag har verkstad hela dagen. Btw så har jag fått mig en ny APU plats nu, vet inte riktigt vart den ligger än, men det ska jag nog ta reda på till helgen, vilket faktiskt är ett MÅSTE, eftersom jag börjar där nästa måndag.
Nu ska jag iaf slänga på mig ytterkläderna för att sedan pysa ut till bussen,
har småfunderingar på att dra förbi min gamla praktik oxå och hälsa på lite, eftersom jag är inne i stan vid 9 och jag inte börjar innan kvart i 10.



Take Care,

Jag råkade somna,

Så nu är frågan hur fan jag ska kunna somna ikväll, >.<
Började med att jag hade sån jävla huvudvärk, så jag tog en ipren och la mig och kollade film i datorn, så kom älskling och la sig brevid och gosade, sedan vaknade jag bara till, kollade mig runt, såg att han var borta, PANIK!! Nu har jag försovit mig!! tänkte jag... Men, det är ju fortfarande söndag och jag har INTE försovit mig, haha!
Det är ärligt talat hemskt att vakna upp så med värdens panik!

Nog om det,
jag fick rusa ner till tvätten iaf, grejade det,
och nu har jag precis duschat,
och det var förjävla gött faktiskt.




So long,

Fyfan säger jag!

Klockan halv 9 imorse så var blattarna ovanför igång med extremt hög turkmusik, Henke blev då så jävla sur, så han slänger igång musik på högsta volym här... Inte direkt det bästa sättet att vakna på vill jag lova!
Så ja, jag har varit uppe sedan 9, och har legat och kollat film hela morgonen med världens söndagsångest.
Nu har jag iaf kommit igång med tvätten, och det känns bra iaf!

Och för att inte glömma, så är dom på ovanvåningen fan inte friska...
Den ene av dom skulle ut med sin lilla jack russel, och hade den lös, och dom tog alltså bara ut den stackaren här på baksidan för att den skulle få pissa en enda gång, sedan ville den vara ute lite till och blev blatten helt galen och stog och gapade och skrek på hunden, och hunden blev livrädd och vågade inte stanna för honom... Till slut så gjorde den det, med påföljd av att blatteidioten sliter upp hunden i nacken och lyfter hunden så hela vägen in, jag blir så jävla arg!!

Wow.

Tog mig tid till att överföra lite bilder från telen till datorn, plus till mig!

Gillade den här bilden,




Och här är bilder på mig,
sleten som aset efter skolan!





Bilder 2009 del 4.

Skulle laddat upp det igår, men minnet sviker ibland.





1 Oktober firade jag och Älskling 2 år. <3



Sedan hade jag inte så mkt fler bilder i oktobermappen, därför passade jag på att slänga in lite bilder på toksöta AliCia! <3





Dåligt med bilder i novembermappen oxå såg jag...
Men som jag har sagt förut så är mitt nyårslöfte att bli bättre på att ta kort och ladda upp dom.






1 December blev min lille Hero 2 år,
dom andra bilderna är från julafton. =)




Kan ju iaf säga som såhär,
att ladda upp bilder via mobilt bredband är inte precis det roligaste, eftersom detta inlägget har tagit mig ungefär 1 timme att göra, det går så jävla segt, + att nätet lägger av en gång i minuten typ, sådär lagom kul...

Good morning,

Vaknade för en stund sedan, ska snart upp och käka frukost,
men först måste jag ligga kvar i sängen ett tag till, gött!
Vad som händer idag har jag inte en aning om faktiskt, men jag hoppas på bättre dag idag emot vad det var igår.


So long,

Im bored!

Börjar faktiskt sluta uppskatta fredagar nu, för det händer då fan inte ett skit.
Denna kväll, vad har jag gjort?
Suttit vid datorn ytterst lite, städat, suttit i telen i kanske 4 timmar sammanlagt? Iiiinget mer.
Nog var dessa samtal väldigt trevliga, snackade med min faster som jag inte snackat med på ett jääävla tag, så vi hade en hel del att prata om, och har dessutom snackat med farsan som jag gör varje dag...
Och nu är det tydligen dags att gå och lägga sig....

Jaja, ska la inte klaga för mkt, finns ju faktiskt en del ljuspunkter med fredagar, och det är att man slipper bekymra sig för sina sömnproblem, för nu skulle jag lika gärna kunna ligga vaken hela natten och ändå kunna sova långt in på dagen, även om det kanske inte är det bästa, men sova får man ju iaf, tacka fan för det.



Nattinatti,

Ouwh.. Det finns människor till allt!

VARNAR FÖR LÅNGT INLÄGG!

Vill inte skriva ett för långt inlägg, så jag gör den långa historien så kort jag kan.

En kille i skolan, "Mördarn"

Han var tillsammans med en kompis till mig, och jag råkade stöta på honom när jag var med min kompis, och när det sedan tog slut mellan dom så sa han till hennes bror grejer som: "Jag räddar din systers liv genom att inte vara ihop med henne, för jag saknar mitt ex så mkt, och jag mördade henne..."
-Ja, det är sant, han säger att han har mördat sitt ex, med följd av att min kompis oxå började gå runt och säga att han var mördare, därav hans smeknamn "mördare".

Strax efter att det tog slut mellan dom så kom han fram till mig i verkstan och bad om min msn, sure, den kunde la han få, och senare när jag kom hem så skrev han massa på msn och bad om mitt nummer, och dum som jag var så fick han det, och nej, jag har inte gett ut numret till någon jag inte känner.
Hur som helst, efter att han fick mitt nummer så började han totalt terra mig via sms, han började skicka sms klockan 06:00 och slutade inte innan kanske 23:00, och svarade jag inte på hans sms så kunde han skicka säkert 6 likadana sms, måste då även tillägga att han mkt väl vet att jag har pojkvän! Han lät mig inte vara en enda sekund, han svansade efter mig heeela dagarna i verkstan, skickade sms om att han förföljde mig!? Och massa annat skit...
Och var jag inte i skolan, så gick han runt desperat till mina klasskompisar och frågade vart jag var >.<

Som "hämnd" så började jag och en tjej Hanna gå efter honom i skolan, med påföljd av att han blev jättearg och typ sprang efter oss, skitkul faktiskt.

Hur som helst,
på juldagen hade jag och min kompis MarCus tråkigt, så MarCus drev med "Mördarn" om att han var tjej och skit, och mördarn blev askär i "Johanna" som MarCus kallade sig, hahaha! Efter att dom hade smsat ett bra tag så skrev "Johanna" (MarCus) att "hon" bara var tolv år, och fick svar tillbaka från mördarn, "TA BORT MITT NUMMER!! :@"

Jag bytte nummer i tisdags, och han var dirrekt igång och tjatade om mitt nymmer, NO WAY! Jag sa att jag inte ville ge ut det, och då blev han typ jag och ledsen, skickade massa ledsna gubbar på msn och skit, HAHA!

Så idag så hade vi, jag och Hanna, rast och passade på att sätta oss vid hans lektion, (för att se hans reaktion) och han sa inte ett skit till mig, hahaha, han kollade inte ens på mig, jäävla arg! :@
Så ville Hanna att jag skulle skicka sms till honom, men nej, det ville jag inte, för då skulle han ju få mitt nya nummer, så Hanna skickade sms till honom, och först blev han arg, men sedan började Hanna driva med honom, och han blev typ helt kär...

Han: Vem är du?
Hanna: Din hemliga beundrare.
Han: Men vad heter du då?
Hanna: Sara :)
Han: Ahaa är det duuuu!! :D

Typ, och nu har han terrat Hanna hela kvällen och skickat massa snuskiga sms och skit :O hahaha, snacka om att vara blåst i hela jääävla huvudet.

Och för att inte nämna för lite, så kan jag ju iaf säga att detta är la säkert bara hälften av AAAALLTING!



Go jävla grabb,..
Jävla idiot!

Tjo, Tja, Tjenare.

Kom för en stund sedan hem från skolan och är trött som aset, så nu ska jag dricka lite kaffe så jag vaknar till... Känner ju inte dirrekt för att sova bort hela fredagskvällen precis.
Kan hända att jag slänger in nya bilder som jag tagit med den nya telen, senare ikväll, och om inte annat så ska jag iaf få upp "bilder 2009 del 4" idag/ikväll. Vill bara till att inte glömma det.




So long,

Vad går skiten ut på?

Sköt ditt egna och skit i andras, det är något som vilken jävla idiot som helst borde tänka på!

Börjar bli riktigt jävla trött på personer som ska lägga sig i andras grejer.
Jag är jävligt smart, och jag gör ingenting om jag inte vet att jag fixar det, så vad fan är problemet? Och oavsett om jag olyckligtvis inte skulle klara det ändå, så är la det för fan mitt egna problem isf eller!? Och ingenting som andra ska lägga sig i!
Mina grejer, inte dina,
Mina "problem", inte dina,
Mina val, INTE dina,
så lägg ner nu för helvete!


GOD,.. Exploderar snart...

Klara upp ditt egna jävla liv innan du ens yttrar dig!

Bilder 2009 del 3.

Hade totalt missat att ladda in bilderna,
så jag passar på att göra det nu.










Lilltjejen AliCias dop bl.a,
Hade inte så mkt bilder från denna månaden.







(Ursäkta bilden)
Jävligaste, sjukaste, roligaste, mest förvirrade midsommar jag varit med om, orkar inte dra hela storyn igen, länkar därför till inlägget där jag berättade om det så bra som möjligt.
Midsommar 09




Hmm, ja, som jag sagt många gånger så suger jag på att ta kort mm, så ni får nöja er med en enda bild här haha, men den är iaf från Juli, så lite rätt är det att ladda upp den iaf.



Så söööt!



25 Augusti,



Käraste syster fyllde 21, <3



TOKSÖTA AliCia fyllde 1 år, <3


Mickes Dotter Emelie fyllde dessutom 10 år samma dag, börjar bli många att hålla koll på denna dag haha,






Jag fyllde 19 år,





Jag fick hem Gucci, aka terror! <3



Nu börjar nätet krångla igen,
så jag slänger in dom sista bilderna (som knappt är några alls) senare ikväll,
hoppas på bättre funktion i det jäääävla idiotnätet då dessutom.





Take Care,

Zombie...

Vet inte vad det är med mig, har kommit in i en såndär period då man är så förbannat jävla trött, det är inte OK!
Sitter iaf i skolan nu och har CAD lektion, har gått igenom schemat för resten av terminen så nu har jag antecknat alla ledighetsdagar, och det blir alltid en hel del såna när det går mot sommaren, skönt som satan!
Jobbigaste med denna terminen är att lärarna är experter på att lägga upp alla prov i slutet, och det är mindre bra, men men, bara att bita ihop, det löser sig nog.




Hörs senare,



So long,

Vad är meningen!?

Okej, fortfarande kass uppdate, inte min mening men har grejat för fullt med telefonen för att få ordning på allt mm, + att jag vill lära mig det mesta som man behöver kunna, men nu är allt det klart iaf,
så nu testar jag att föra över filmer till den, går dock jävligt segt, men men, får väl se hur länge jag orkar vänta...

Skulle göra en uppdate på telefonen dessutom, (Sony Ericsson rekomenderar det) så i princip allting var klart, så när det sista skulle föras över till telefonen, så lägger näthelvetet av och hela skiten avbröts, inte så jävla bra va!? Men får hoppas iaf att ingenting blev snett i telefonen nu iaf... Enda som verkade hända var att batteriet var helt urladdat, så får se så den fungerar korrekt när den laddat under natten.

En sista sak,
som jag faktiskt stör mig enormt på...

Varför i h e l v e t e sänker dom ciggpaketen med typ 1, 2 spänn, och dessutom plockar ut en cigg!?
Vad är meningen med det eller!? Dom tjänar la inget på det? Eller gör dom det?
Finns säkert att läsa om någonstans varför dom gör det, men lat som jag är så orkar jag inte lägga energi på att hitta det...

Jävla onödiga typer detdär!



Lika bra att stoppa inlägget här, såg att det blev väldigt mkt text...
Så jag säger nattinatti nu, så är jag tillbaka imorgon!



Take Care,

DAMPNÄT!!!!

Ja, ungefär så!
Det lägger typ av heeeela tiden, och nyss fick min musplatta ett jävla flipp oxå, så den dubbelklickade så in i helvete och musen gick inte att styra... Alltså, jag snackar om touchplattan nu, inte en vanlig datormus!
Har varit jävla lamt idag faktiskt, slutade redan vid 09:20 och tog bussen hem... Känns ganska meningslöst faktiskt att åka iväg till skolan för en enda meningslös lektion och sedan åka hem igen, men men, hellre det än att få mer frånvaro iaf!

Nu har jag iaf äntligen lagt in alla nummer i den nya telen,
& jag har dessutom slängt in musik och så i den, förjävla bra faktiskt.

Har faktiskt inte så mkt mer att skriva för tillfället,
men jag skriver väl senare om det finns något intressant att skriva om då :O



So long,

....

Checka läget!!
Klicka på bilden!


Wihoo!

Min tele kom idag, så jag och MarCus kunde inte vänta med att hämta den, så vi drog iväg på lunchrasten och hämtade ut den,.. Dock hade jag inget papper eller sms på att jag hade paket att hämta ut, men dom var såpass snälla så jag fick ut det iaf! =D
Så nu har jag en asbra tele med asbra kamera, me like!
Så nu ska jag genast bli betydligt mkt bättre på att fota och ladda upp bilder i bloggen,
Niice huh!?


Som jag skrev imorse så skulle det bli seg uppdate idag,
vilket det definitivt blev, men men, så kan det va.


Nu ska jag läsa igenom alla miljoner inlägg jag ligger efter,
dessutom ta mig tiden till att svara på kommentarer,


So long,

Godmorgon.

Har precis gjort mig klar för att dra till skolan, Henke ringde och väckte mig vid halv 7 och berättade att han hade råkat ta mitt busskort!? :O Så jag får åka på ett värdekort till skolan nu, (och hoppas på att det funkar), så får la han möta upp mig i timmele så jag kan få tillbaka kortet, jävla oflyt haha!

Idag är det lång dag i skolan igen,
har verkstad hela dagen, så uppdateringen kommer vara ungefär lika kass som igår,
så nu vet alla det.

Nu har jag iag inte tid för att sitta vid datorn mer,
ska slänga på mig kläder och sånt innan jag går ut till bussen,
för det vore la förjävla tråkigt om man skulle glömma det? :O
Haha!

Ojsan hoppsan!

Har inte haft någon tid alls till uppdatering idag,
slutar sent varje måndag & tisdag, och när man väl kommer hem så har man fullt upp med städa & diska.
Lyckades dessutom att få en tvättid idag, tacka fan för det, för jag hade typ bara två par trosor rena kvar :O Och det är bland det värsta som finns, när man öppnar garderoben och ser att knappt några underkläder är rena, samma gäller strumpor och hela skiten, men nu blir det rent iaf, även om jag inte hinner tvätta allt idag,
huvudsaken är att jag får det viktigaste tvättat iaf.

Nog om det,
sitter fortfarande och väntar på att få hem min nya tele,
längtar som tusan efter den nu...
Men förhoppningsvis så kommer den imorgon, Onsdag eller seeenast torsdag, underbart!




NiiiiCe huh!?

Bored...

Har förjävla tråkigt just nu faktiskt.
Har precis bytt alla gardiner, (var la på tiden kanske haha), och ska snart börja med käket, för jag hungrar ta mig fan ihjäl snart, :O näe men så illa är det inte, men hungrig är jag, för jag har inte käkat sedan imorse...
Annars så händer som sagt inte ett skit idag, blir att ta det lugnt och kika film eller ngt.
Och på tal om ingenting så börjar jag bli riktigt jävla trött nu, så går det när man inte sover så mkt på nätterna,
men tur är la ändå det, för då finns ju möjligheten att jag kan somna ikväll, vilket brukar vara ytterst ovanligt!




So long,

Andes blogg!

Brorsans blogg, värd att kika in!

Klicka på bilden för att komma till hans blogg!

God morgon,

Tråkig & Vanlig rubrik, men skitsamma!

Vaknade för en stund sedan, är trött som satan, somnade nämligen inte förren typ 6 imorse eller ngt för vi låg uppe och kollade film, först motorsågsmassakern 2 & sedan one missed call 2, fast den såg jag inte klart, men motorsågsmassakern var iaf kass,.. Eller okej, alla dom filmerna är la kassa så sett, men ettan var iaf bättre än tvåan. Idag är det söndag och ingenting speciellt händer idag, så nu vill jag bara att tiden ska gå extra fort så jag får hem min tele, men den borde komma på tisdag eller onsdag någon gång skulle jag tro... *hoppas*

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe & sedan fixa iordning mig lite innan vi åker tillbaka till samhället som gud glömde.




So long,

Vad i h e l v e t e !

Blogg.se har krånglat heeeeela eftermiddagen & kvällen för mig, ingenting har funkat som det ska, så jävla irriterande!!
Nu verkar det åtminstone funka riktigt... Hoppas jag iaf?
Ska väl sätta mig ner och spela med farsan och darling nu iaf, tror inte jag skriver mer ikväll, men det ska man aldrig vara säker på, lämnar iaf datorn nu.

Btw,
Ni har väl inte missat att kika in HÄR


Take Care,

Blogg.se dampar loss!

Kommer inte in på olika saker i bloggen, det kommer bara upp "sidan kan inte visas", ytterst irriterande!
Jag kan komma in på mina kommentarer, men jag kan inte godkänna dom? Sådant gör mig sur!

Kom iaf hem för ett tag sedan & har lagat en suverän middag, blev jävligt lyckat idag faktiskt, men så är det när man har mina kunskaper, så det så.

Btw,
Min bror har fixat en blogg nu, han som aldrig hade tänkt att göra det, & har dumförklarat oss andra för bloggarna, haha, men nu har han minsan en egen, och bäst för honom att han uppdaterar miiiinst en gång om dagen haha. Kika gärna in hans blogg så han får fler läsare, det skulle han nog uppskatta.

KLICKA PÅ BILDEN!



God morgon,

Inte en enda kotte som är vaken nu mer än jag,
men ska snart upp och slänga på kaffe, så kanske dom andra kommer upp oxå.

Dagens planer
: Åka in till borås, förhoppningsvis hälsa på Bror & E.K, & självklart lille AliCia.
Kanske vara med MarCus senare ikväll igen oxå, får bara hoppas att han inte bestämmer massa annat skit medan jag inte är hemma :O haha. Ska dessutom få lite ordning på min lilla dator oxå, för just nu är det världens röra i den, så sortera massa bilder och sånt... Känns åtminstone bättre att göra det i denna än i min stora, för det är inte liiite bilder man har att sortera i den, usch! Så lika bra att passa på i denna innan det blir lika mkt bilder i den oxå haha.




So long,

Done!





Nu ska jag nana riktigt gott och hoppas på att tiden kan gå fort!
Nattinatti folket! ;)

Beslutsångest!

Jag behöver en digitalkamera...
Mina digitalkameror jag har är kassa, och då menar jag verkligen KASSA!
Min kamera i telefonen är ännu sämre...
Så nu sitter jag här och blir snart galen,.. Hade inte farsan varit i närheten så hade jag definitivt inte tvekat, men han klagar om att det är onödigt och blabla, men nej, jag tycker inte det, innan denna kväll är slut, så finns risken att jag klickat hem en Sony Ericsson u1i Satio!

Jag gör det... Eller inte, eller ska jag?
Fan vad jobbigt...

MIN SKICKLIGE BROR!

Ooh, jag höll fan på att glömma!!

Skulle egentligen skrivit det igår, en ville trots allt gå och lägga mig, så jag skriver det idag ist.
Jag berättade igår om att min bror ville testa göra en design åt mig helt på egen hand, och visst, det är klart att han får... Jag hade förväntat mig att han skulle typ "dumma sig" och göra bloggen... Ja, någonting, men så fick jag se det han hade gjort, & både jag och Henke tyckte om den som faan, så det fick bli att ta den designen ist, men E.K får ändå fixa den andra designen, för då har jag en design som väntar på mig när jag väl vill byta. :)

Och nu mina kära läsare så skani dokumentera att:
Det var första gången han ens gav sig in på att göra en blogg design, FÖRSTA GÅNGEN.
Han gjorde allting på max 2 timmar.

Det är inte illa det!


Min käre bror kan, that´s it! :)

God morgon!

Näe, skojade bara,
jag har faktiskt varit uppe sedan 06:00 imorse haha.
Var i skolan ett tag, men gick därifrån tidigare, *fy mig*. Men nu slipper jag iaf stress restan av dagen, känns förbannat bra! =)
Nu blire att dricka några kg kaffe och ta mig ett litet zipp.



Skriver senare,

Take Care,

Desiiiign.

Snart kommer nydesign upp i bloggen,
E.K skulle ju fixat min design, men så ville min käre bror testa att göra en design, och den blev asfrän, så jag tar den han har gjort, men E.K är ändå illa tvungen att göra klart den hon höll på med till mig, för då har jag en till design som väntar på mig sedan! =)

Nu väntar sängen,
kors i kuken va?
Inte alltid jag kan lägga mig bara sådär, men idag så måste jag verkligen.

Och för er som kikar in o.s.v, om ni inte ser min nya design, tryck då f5 och uppdatera sidan, så kan det hända att den nya designen är på plats! =)

Nattinatti!

Black Horse.

Nickelbacks senaste platta är så förbannat grymt bra!
Finns nog inte en enda låt i Black Horse som är dålig, iofs så är alla deras andra låtar oxå förjävla bra, men har fastnat som tusan för det albumet... Kan dock bero på att jag hört dom andra låtarna ett tusental gånger, medan jag bara hört det nya albumet kanske 50 tal gånger eller ngt haha, men jag tröttnar inte på dom, som man kan göra med vissa andra låtar. Näe, nickelback är en extrem örondrog för mig, that´s it!

Sur, arg, irriterad!

Hade kunnat vara hemma redan vid halv 1 idag egentligen, men eftersom vikariehelvetet inte informerat ett skit om dagen, så fick jag ist sitta i 2 timmar!! Och vänta på bussen, det sög rätt hårt.
Saken är den att våran svenskalärare är sjuk, så vi fick vikarie igår, måste då även nämna att ingen i klassen gillade denna vikarie. Hur som helst så skulle svenskan idag börja vid 12 & vi skulle ha henne idag igen, tror ni hon dyker upp? NEJ! Och då hade jag redan hunnit missa 12 bussen hem... Konstigt att lärare kan göra precis hur som helst, medan dom blir hysteriska så fort en elev gör minsta lilla fel, irriterande så det skriker om det.

Segt...

Har lektion nu igen, men har inte ett skit att göra för det finns inga licenser, eller rättare sagt, det hittar inte skiten iaf, drygt, så nu får man väl sitta här i en halvtimme till och inte göra ett skit innan lektionen slutar.

Oflyt!

God morgon,

Sitter i skolan nu och har CAD, bussjäveln pajjade eller ngt på vägen hit oxå, mindre ok.
Designen blev aldrig klar igår, men den kommer förhoppningsvis upp idag iaf.

Hinner inte skriva mer nu, men är tillbaka senare.



So long,

Designen håller på att fixas, =)

Förhoppningsvis kommer den ikväll, men om inte annat så är den iaf uppe imorn, vilket känns bra!
Ska hoppa in i duschen nu iaf, och så fort mitt hår har torkat så ska jag nana, för jag måste lägga mig tidigt idag,
orkar inte försova mig imorgon igen haha.


Take Care,

Min design...

Som ni ser så är den inte så fin just nu,
det har råkat hända en olycka, E.K som fixar mina designer har råkat radera och rensa i sin egna blogg, därav försvann min header, men ska få en temporär design nu, och sedan ska hon fixa något supersnyggt till mig, =D
Och jag tvivlar definitivt inte på henne, för hon är förjävla skicklig och kan sin grej!

...

 

Kom gärna med förslag på vad ni vill se mer utav i min blogg,

alla förslag uppskattas.

 

So long,


Fryser som satan.

Hade tänkt att fixa dom sista bilderna från 09,
men det får bli till helgen ist, det lovar jag, för att sitta med mobilt bredband som lägger av typ var 3 minut om inte oftare är ytterst irriterande när man sitter och försöker få in bilderna i bloggen, så det får som sagt bli till helgen ist då jag är ansluten till ett vanligt nät.


Förkyklning på G?

Slutade tidigt idag, vid 11 typ så jag tog 12 bussen hem.
Morgonen började med försovning IGEN, men jag skyndade på som fan ändå, och när jag ska slänga på mig smink, tro fan att jag får nysattack så in i helvete, men hur som helst så hann jag med bussen iaf.
Har kännt mig dåsig hela dagen, deckade av på lektionen (inte okej, men som tur var så såg inte läraren), skum huvudvärk och tror jag har feber,.. MÅSTE jag bli sjuk IGEN!?
Skit oxå. Tänkte iaf berätta lite mer om dagarna som varit, eftersom jag inte haft tiden att göra det förut.


Söndag: Johanna och hennes pojk kom hit, vi fixade med käket mm, sedan blev det en jävla massa flum och massa TV spel, och jag fick äntligen möta henne i tetris attack igen, as fun! Och med tanke på att vi båda har blivit experter på det så är det lätt hänt att spelet laggar som fan :O haha! Bra söndag iaf, som måste göras om! <3


Måndag: Började med att jag försov mig, men kollade upp nästa bussar och såg att jag precis skulle hinna min tid till läkaren iaf, Jag och syster möttes upp på lasarettet och när vi väl var klara där så åkte vi för att handla käk, sedan åkte vi hem till henne, och när vi satt på bussen hem till henne så satt en kärring bakom oss, och jag och Johanna viskade typ till varandra :O Men när vi skulle gå av så sa kärringen "Meeen... Guuud vad ni skriiiiker", jävla bitterfittor alltså! Vi skrek ingenting,.. Vi VISKADE! Ja vad hände mer den dagen? Känner inte för att berätta alt för då skulle la ni klassa oss som sjuka i huvudet, men så illa är inte fallet, vi har bara kul, that´s all!
Farsan hämtade mig iaf senare hos syster och vi åkte hem.


Tisdag: Skola, och det hände typ inte ett skit, var helt död när jag kom hem.



Det är väl hur veckan har sett ut än sålänge iaf,




Back on track later, so long!

Säger god natt nu,

Som jag skrev imorse så hade jag en lång & seg dag idag, därav min dåliga uppdate,
men den kunde nog ha varit lite bättre OM inte blogg.se skulle krångla så förbannat mkt.
Har tänkt att skriva en hel del idag och ladda upp massa bilder mm, men får göra det imorgon ist, för jag orkar inte hålla mig vaken mer.



Nattinatti,




Henke, <3

God morgon,

Redan uppe, & har redan hunnit slänga i mig 3 koppar kaffe, mums!
Farsan åkte precis och min buss går inte innan 8, så jag har god tid på mig att göra mig iordning, gött.

Farsan brände dessutom ut Albert & Herbert volym 2 till mig nu innan han åkte, så det ska jag kika på sedan,
trodde faktiskt inte att jag skulle gilla det första gången jag skulle se det, men jag kan ju säga med en gång att jag är helt beroende av dom haha!
Hepp, nu ska jag ta mig ett bloss, och sedan börja fixa mig,

Seg dag idag dessutom, därför lär min uppdate suga rätt hårt under dagen.



So long,

Hemma nu,

Hopp, lasarettbesöket gick fort & bra,
det visade sig att allt nästan var helt läkt nu, och att det såg jättebra ut, så nu har jag fått något annat medel som jag kan använda vid behov, känns bra.
Har förövrigt haft en skydundrans rolig dag med syster, tänkte att jag skulle berätta mer om det senare,
+ att jag ska berätta om gårdagen dessutom.


Ska kika i Johannas gamla rum nu efter hennes böcker, om jag kan hitta dom,
så jag är tillbaka senare,



Take Care,

Helvete!

Tur i oturen,
försov mig, och vaknade 2 minuter innan bussen gick.. FAN tänker jag, för nu missar jag min tid på lasarettet, men så kollade jag upp bussarna, så om jag tar sena bussen, så hinner jag preciiiis till min tid,
snacka om tur, men jag hatar fortfarande känslan av att ha försovit sig, för det är nog bland det jävligaste som finns!

Nu ska jag fixa kaffe och sedan göra mig iordning,
och jag svär, jag lär ju klä på mig minst 40 kg kläder idag, för det är KALLT ute!
Burr!



So long,

Vem?

Identitetsproblem?


Stääääädar!

Får besök om någon timme, syster och Beckman kommer hit,
ska bli kul faktiskt, :)
Ikväll ska jag försöka få klart bilder från 2009 oxå, får se först hur länge syster och hennes pojk stannar,
ska väl spela en jävla massa spel och så. :)

Skriver iaf senare, för nu måste jag bli klar med städningen.




Take Care,

Zombie,

Bästa beskrivningen av mig vill jag lova,
är helt jävla död.
Ska lägga mig framför TV:n nu och kika film, måste ju vara pigg och orka med morgondagen när Syster och P***man kommer! =D




So long,

Besök imorgon?

Johanna och hennes pojk hade "funderingar" på att komma hit... Rättare sagt, dom sa att dom skulle komma hit imorn, skulle vara för jävla kul faktiskt.

För övrigt så har jag typ inte sovit ett skit inatt... Grannarna har levt jävel heeeela natten, och så skulle jag gå upp klockan 7, men kom upp 5 i halv 8 ist, och ringde Zizzi som ändå var påväg, så käkade vi frukost,
sedan drog vi iväg till Camilla för att fixa naglarna, ska försöka få in en bild sedan, men nöjd blev jag iaf. :)

Nu ska jag fortsätta städa,
sedan ska jag kasta mig in i duschen.


So long,

Filmkväll,

Ikväll blir det enbart film med Henke, Anton & Bögel,
håller på att kolla en skräck/komedi nu,
nästa film har jag ingen aning om vad det blir, men det löser sig, har ju en hel del filmer att välja på.

Btw, har hållt på med dom jävla telefonhelvetena hela dagen typ,
försökt byta displayer och skit,
men när jag väl fick hit torx, så visade det sig vara mkt enklare...
Det räckte att skruva isär Henkes nuvarande tele och rengöra inuti, så nu funkar den igen, haha!



Take Care,

Jag borde bli elektriker!

Eller något i den stilen iaf,
har kommit på hur fruktansvärt smart jag kan vara ibland :O
Henkes telefon har lagt av helt, och det är typ tredje telefonen på mindre än ett år som ballar ur för honom.
En fick han av mig, som var i jättebra skick, en sony ericsson k750i, displayen pajjade på den, så jag fixade en ny till honom, en SE w810i, men så var han och fiskade, och trillade i, med telefonen i fickan, så den la av, så fick han en tele av Calle ist, en SE z530i, som la av fullständigt igår.
Han kom hem och trodde att batteriet var dött, men saken är den att den går inte att ladda, batteriet är det inget fel på, för det funkade när jag testade det i min telefon, och den startar inte heller.
Men jag vet hur jag ska göra nu, jag har två alternativ,
antingen uppdatera mjukvaran i SE w810i, och om det inte funkar ändå, så tar jag displayen från den och sätter den i k750i:an, eftersom enda felet på den är sprucken display.
Väntar bara på att Henke ska komma hem med torxnyklar, så jag kan skruva isär skiten.



Whish me good luck! ;)


So long,

Kom igen & rösta!

R ö s t a  p å  m i g 
i  v e c k a n s  b l o g g  n u !


Klicka HÄR



Take Care,

Bilder 2009, del 2.






Angående första bilden, det kallas sjuk humor, då jag och en gammal vän kunde skicka bilder på oss själva till varandra med lite allt möjligt i näsan, och texten löd ungefär "såhär ser jag ut idag" "såhär ser jag ut nu när jag är på möte" blabla.




Verkar inte vilja funka att ladda upp bilder nu, har suttit i säkert en halvtimme för att försöka få upp bilder från Maj, men funkar inte, så fler bilder får komma sedan.
OM det funkar då vill säga!



Nu ska jag ta bort färgen från ögonbrynen iaf,
sedan fixa lite Kaff.




So long,



Bilder 2009






I princip hela Januari månad var helt galen,
Jag och Lella hade fått kontakt med samma person över nätet, och det visade sig att han bodde i närheten av mig, därför tog vi oss ut på promenader för att hitta huset där han bodde, dock misslyckades vi med det och kom hem med kort på några random hus som definitivt inte var hans.
Vi blev senare kompis med honom iaf, och hamnade ofta där för att dricka en bärs, eller två, eller fler.








Testade på att göra dreadlocks i mitt hår, det tog oss ett antal timmar att fixa det, men blev bra när det väl var klart. Bild två visar hur jag vaknade upp på alla hjärtansdag, otroligt bakis och jävlig, men den slutade bra iaf, och jag fick hem blombud, ytterst pinsamt och hemskt!
Blekte bort mitt rosa hår,
Festade,
Fick undergradersfeber så det skrek om det, det är något jag definitivt inte vill ha igen.








Vi bestämde oss för att sitta hemma hos mig och ta oss någon bärs, slutade med att vi hamnade på Jönssonligan med ett jävla fylledrag, vi fick för oss att breakdansa på borden, vilket var mindre lyckat, hade blåmärken överallt.
Sista man minns från den kvällen är att vi är uppe på baren och dansar. >.<



Fler bilder kommer senare,

Vaken,

För en gångs skull så vaknade jag tidigt idag,
har ju varit att vakna vid 13:00 varje dag i två veckors tid typ, men idag var jag uppe redan vid 8, så inatt kan jag nog somna lättare, skönt.
Tänkte försöka slänga in bilder från 2009 idag oxå, måste bara hitta lite fler bilder till det först,
för det är vissa månader som saknas, så ska samla ihop lite från olika håll innan bilder kommer upp.




Take Care,

Fan oxå!

Nu ska man helt plötsligt behöva gå och lägga sig, men jag är inte ett skit trött, men Henke ska upp tidigt till jobbet imorgon, FAN! Funderar på att skita i vad han vill och lägga mig ute på soffan framför film eller något, för jag orkar inte ha honom jämte mig, snarkandes och jävlig när jag inte kan somna, :O

Någon mer än jag som stör sig på dessa jävla verifieringskoderna man är tvungen att skriva i ibland när man kommenterar eller?
Ytterst jävla irriterande! >.<


Rent och fräscht!

Har precis storstädat lägenheten,
äntligen!!
Har jag velat göra i typ en och en halv vecka, men har ju haft den andra lägenheten att tänka på, + att Henkes lillebror var här hela förra veckan, och då hände ju inte ett skit, så fort jag hade städat så stökade dom ner igen, sådär lagom kul.
Men nu är det gjort iaf, och det känns för jävla bra, så nu ska jag bara ligga framför TV:n resten av kvällen typ,
eller fortsätta läsa djurkyrkogården.




Take Care,

God morgon?

Börjar bli trött på att vakna så här sent varje "morgon", ställde klockan på 10, men vaknar jag? Nope.
Ska iaf få upp Henke nu som vägrar, och sedan fixa frukost.
Ska ju putsa ruthelveterna idag oxå, vilket säkert inte kommer bli av... Jag vågar inte ta risken när det är så kallt ute, då rutorna kan spricka och skit, jag vill inte ta på mig det anvaret!
Men jag vill ändå bli av med lägenhetshelvetet för gott nu. Skit!




so long,

2 dm snö?

Farsan sa att det skulle komma ca 2 dm snö inatt/imorgon,
vi lär ju bli insnöade :O
Men... Jag klagar faktiskt inte, för är det vinter så får det gärna vara snö oxå!
Snö är fint & mysigt, och kallt är det ju denna årstid ändå, oavsett snö eller inte.
Sitter här och degar nu, och fryser som fan för jag har precis käkat glass, burr!
Och nu ska jag ut på balkongen i 15- och frysa lite till, >.<



Sooo Long,

Usch,

Har glömt min internetdosa hemma, så nu är det dags för mig att ringa farsan och be honom hjälpa mig att logga in,
och när jag väl är inne så blir jag något fattigare...
Har ju räkningar att betala... FAN!
Men som tur är, så är det inte så mkt kvar att betala iaf, och det är ju nice det iaf.
Och när jag väl är klar med abonnemanget, så LOVAR jag att aldrig mer ta abonnemang hos telenor, för det är nog det sämsta jag har gjort, och något jag kommer ångra för livet.







Take Care,

OMG!

Vilken jäääävla dag, tack och lov för att allt är klart nu iaf,
har städat klart heeela lägenheten nu och hyresvärden har varit där för besiktning oxå.
Var väl inte så mkt anmärkningar eftersom allt ändå var så slitet och en hel del fanns kvar från dom förra som bodde där.
Det enda som ska göras nu är att putsa fönstrerna utvändigt, och det gör jag imorgon, sedan slipper man se skiten något mer! =)

Det är snart dags för en ny design dessutom,
för jag kan ju inte ha en vinterblogg när våren kommer haha.
Ska ta och fundera nu ett tag på hur jag vill ha den,
sedan är det bara att kontakta experten (E.K) på designer och hoppas hon har tid!


Skriver mer senare,
ska fortsätta städandet här nu, och sedan ta mig en dusch.



So long,

Ooops!

Har inte skrivit ett skit idag, har haft fullt upp med annat.
Och sedan när jag väl tänkte ta mig tid till att skriva, så hamnade jag i soffan framför TV:n med Henke ist för att kolla på cops & Simpsons, MEN, jag somnade när andra avsnittet av simpsons började, och vaknade inte förren kvart i 10, så det fick bli att rusa in i duschen och nu ska jag väl nana, eftersom Henke ska upp tidigt imorgon.




Take Care,

Kom på en sak.

Jävligt skumt kändes det imorse när jag vaknade,
för inatt så vaknade jag vid 02:26 av att grannarna ovanför väsnades som fan, deras lilla unge skrek
h y s t e r i s k t, och mamman och pappan gapade och levde jävel som fan.
Jag låg och vände och vred på mg och försökte somna om, och preciiis när jag håller på att somna, så knackar det på dörren här,.. Skitsamma, tänker jag, och somnar om.
Och när jag vaknade imorse så kändes allt så jävla overkligt,.. Som om jag hade drömt alltihop.
Jag bad Henke senare fråga J-E (som sov här) om han hade hört något inatt, och det hade han gjort, han hade hört exakt samma skit som jag.
Men, vem var det egentligen som knackade på dörren så sent!? Kan väl knappast varit dom som kom för att be om ursäkt, och Ingvor kan väl inte varit så dum så hon trodde det var vi som väsnades så hon knackade på här för att gnälla lite till?

Jag är förvirrad!

Okej,

Fick först ihop 24 orsaker till varför jag hatar grannen, men har kommit fram till en hel del mer, men det nämner jag i en "del 2" senare eller imorgon för att inte bara skriva om henne idag.

Nu ska jag klä på mig en hel del för att sedan dra ut till Henke, Anton & Bögel som åker skridskor,
och sedan när jag kommer in igen så väntar en vaaarm dusch, gött!

Och sedan måste jag dessutom nämna,
alla som har läst min blogg angående grannen håller med mig, utom hon själv och hennes dotter, roligaste är ju då att dottern faktiskt flyttade härifrån för att hon inte orkade med sin morsa. Och nu i efterhand så försvarar hon ändå henne till max, sjukt! Har grannen kanske använt sig av lobotomi på sin dotter? Kan tro så iaf.

Hörs senare, nu pyser jag ut.


Take Care,



24 O r s a k e r ,

Till varför jag hatar dig, och det är inte allt.

• - 0 respekt, går in och ut hur som helst i lägenheten,

• - Tror du är bossen här för att hon bor högst upp.

• - Höll förut tiden på när vi hade, med ett finare ord, s**lag.

• - Spred runt till Henkes bröder om ovanstående punkt.

• - Klängde på Henke, slickade och pussade på honom på pubafton en kväll.

• - Ögontjänare så det skriker om det.

• - Tagit mina underkläder från tvättstugan och hängt i ingången till trapphuset.

• - Snackar skit om precis ALLA bakom ryggen!

• - Klagar om Calle i princip hela tiden.

• - Gnäller om att hon måste betala underhåll till Calle.

• - Var tsm med en "gubbe" som ville ha trekant med dig och dottern.

• - Btw, dom är med varandra fortfarande ibland.

• - Gnäller om våra djur.

• - Lägger sig i precis allt.

• - Förveten och oduglig.

• - Försvarar grannen när hon slängt ut min tvätt på golvet, när jag faktiskt har tvättid.

• - Försvarar blattarna som snott min tvättid.

• - Försvarar blattarna som snott vårat tvättmedel.

• - Försvarar blattarna som aldrig städar & rengör maskinerna efter sig.

• - Suddat ut mitt namn på tvättavlan.

• - Varit inne i våran lägenhet när vi inte varit hemma. (vilket hon förnekar)

• - Säger att min katt inte får vara ute, "det är ju såå jobbigt att katten är runt huset här".

• - Slänger ut sin egna son.

• - Tagit våran köksmatta för att ge den till grannkärringen. (hade hängt mattan på balkongen så hade den blåst ner, och då har hon gått ner och hämtat den och lämnat in den till granntanten, för granntanten kan knappast tagit den själv med tanke på att hon knappt kan gå ner för trapporna ens).


Och så försöker du få det att låta som att du aldrig gör fel,
hela du är ett stort jävla fel,.. Ett stort jävla problem!
Synd bara att du aldrig i hela ditt liv kommer inse det själv, det är synd om dig.
Det du hoppas på, är att man ska sitta och må dåligt över det du håller på med, men så är inte fallet, för man mår inte dåligt på ord och händelser som kommer från en looser, en FET JÄVLA NOLLA, för det är vad du är,
jävla noone!

Att hata är ett starkt ord,

Men jag kan nog inte säga annat.
Är det konflikter, så kan personen inte prata med mig, utan går för sig själv och surar, och när allt äntligen var löst, så letar denne person desperat efter någonting att klaga på.
Har det gällt andra och mig, så har denne personen alltid sagt att jag ska prata med personen i fråga, ist för att gå bakom ryggen, MEN, då kan ju idioten själv ta sitt sunda förnuft och göra detsamma.
Allt detta jävla skitsnack och påhitt för INGENTING!

Okej, det hände en grej på nyår,
ett jävla missförstånd så jag åkte ut i trapphuset,
men Henke hämtade mig i princip lika fort igen, och nu får jag all jävla skit för det,
alltså, det enda som "brötade till" var att jag råkade dra till min fot i dörren, och idiotkärringen kom som ett skott ner för trappan, men inte nog med det,
för Calle har varit här nu i någon dag, och kärringen har inte gjort annat än sura på honom, och hennes jävla ängladotter var ju såklart där med och stog på kärringens sida. Calle har i princip ignorerat kärringen hela dagen, med påföljd av att Daniella kommer ner hit och gapar och gnäller på honom, och när hon väl märker att Calle vilken sekund som helst exploderar, så går hon på mig ist, och försvarar kärringen till max.
Synd bara att denne lille Daniella kanske borde ta reda på sanningen först.
För enligt henne så hade jag legat avdeckad ute i trapphuset, BULLSHIT! Jag var där ute i max 15 sekunder, från att jag kom ut, till att jag reste på mig och gick in. Efter att Daniella har gått härifrån så dröjer det max 30 minuter, så plingar hon på här med all Calles packning och säger att han inte är välkommen hos sin morsa mer.
Skaffar man ett barn så får man la förfan ta hand om dom eller? Jävla idiot. Jag är så jävla arg så jag skakar! Så nu har Calle åkt härifrån, och för att inte glömma att nämna, Daniella har nyckel hem till kärringen, hon som knappt aldrig är här, och då frågade Calle om han oxå kunde få en nyckel, eftersom han är här ganska ofta, MEN, då blev kärringen bara jävligt sur, för den snåle fan kan ju inte ens betala en kopiering, som kostar sååååå mkt, not! Det var i princip det hela deras bråk började med.

Okej, nog om det,
ska inte skriva en hel bok om detta nu, för det har jag inte tid med,
men inom kort så lär jag explodera och sparka in kärringjävelns dörrjävel och fråga vad fan hennes jävla problem är.




So long suckers,

Sur, irriterad, rastlös,

Det värsta som finns är folk som ljuger och håller på, vilket Henkes käre lillebror gör.
Igår när han kom hit efter att ha varit hos Lasse och Marina så ville han ha mat, och då frågade jag honom om han inte hade ätit, men det sa han att han hade gjort, och idag när jag snackade med Zizzi så frågade hon mig,
"Åt J-E middag hos er igår?"
Jag: Uhm, näe, eller han var hungrig när han kom hit så han ville ha en panpizza, vadådå?
Zizzi: Öööh, Lasse och Marina hade fixat käk åt dom, men J-E hade vägrat äta för han sa att ni hade middag till honom när han kom till er! ^o)

Och han har matvägrat flera gånger här,
första morgonen så vägrade han äta frukost, och senare så åt vi tacos till middag för han tjatade om att han ville ha det, när vi väl åt, så åt han bara ETT HALFT SKAL, sedan vägrade han äta mer.

Dagen därpå fick han välja mat igen, köttbullar, potatis och brunsås,
så hade Henke glömt köpa lingon, då ville J-E inte ha käk bara för det, så Henke fick rusa bort till affären för att köpa det.

Nog om det,
ska väl fortsätta städa IGEN, det är nog fan det enda jag gjort idag, städat, för dom andra gör ju inte ett skit mer än att stöka ner, hjärnsläpp!

2ºº9

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Hmm, Kollade Judas Priest för första gången.

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Jag är såpass tråkig, så jag hade inga.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Yes, Henkes bror Rickard & Katja fick en son.

4. Dog någon som stod dig nära?
Näe, tror jag inte.

5. Vilka länder besökte du?
Sverige, räknas det?

6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010?
En bra sommar med mkt sol!

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
Hmm, svårt.

8. Vad var din största framgång 2009?
I don´t know.

9. Största misstaget?
Jag gör aldrig misstag!

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?

- Sjuk, ja, vem är inte sjuk på ett helt år? :O
- Skadat mig, ja, har hänt att man varit lite väl rund om fötterna och ramlat, bl.a

11. Bästa köpet? En hel del, men kan väl nämna datorn.

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Elektronik, spel, kläder, SKOR.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Självklart. :)

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
En hel del Volbeat, och andra låtar som jag och Zizzi har spelat på högsta volym när vi taggat inför paaarty!

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Bådeoch, men jag mår bra, och har mått bra i princip hela tiden, alla har vi motgångar, men det är som sagt bara att bita ihop, för utan något negativt så hade man ju inte kunnat se något positivt.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Solat! =D

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Druckit så extremt.

18. Hur tillbringade du julen?
Hos bror & E.K med resten av familjen.

19. Blev du kär i år?
Nykär isf? Har varit kär lääänge nu.

20. Favoritprogram på TV?
Kollade gärna på top model innan, men så slutade TV kontrollen att fungera så kanal 3 gick inte att få in, så där sket det sig för mig med att följa program :O

21. Bästa boken du läste i år?
Pojken som inte fanns & Marilyn Mansons bok.

22. Största musikaliska upptäckten?
Ingen speciell I think.

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Nope.

25. Något du önskade dig men inte fick?
Nope.

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Drack bärs.

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Det finns det alltid, men jag är nöjd ändå.

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Min stil är annorlunda, jag är jag helt enkelt.

29. Vad fick dig att må bra?
En hel del.

30. Vilken kändis var du mest sugen på?
Haha, ingen.

31. Vem saknade du?
Ingen speciell.

32. De bästa nya människorna du träffade?
Har träffat en hel del, niiiiCe people.




God morgon,

Aldrig kan man må för bra på morgonen,
morgonen började med att torka upp spyor från Hero, fast han verkar må bra nu igen,
sedan hade katten skitit på golvet!! :O Det har hon aldrig gjort förut, så det var bara att torka kattskit!
Sedan när jag väl ska gå ut med hunden, så hittar jag inget koppel, så jag förmodar att hans koppel är hos Micke och Zizzi, och då skulle jag in på nätet för att skicka sms, eftersom mina pengar på telen är slut,
DÅ LÄGGER NÄTHELVETET AV & SLUTAR FUNGERA!!!
Snacka om hjärnsläpp, blir tokig.
men har iaf fått igång nätet i min stora laptop nu iaf, och det får jag väl nöja mig med än sålänge iaf.





So long,

Ojsan,

helt plötsligt så kom man på att man skulle ut och åka skridskor,
så det är väl bara att dra ut.
Får väl se hur ra det går, med tanke på att jag antaligen fått en spricka i revbenshelvetet, mindre skönt,
kan inte ta djupa andetag eller ngt, jobbigt..
Men som jag sa, så ska vi ut och åka skriller nu,



Hörs senare,

Skumt,

Känns skumt att se i telefonen nu att det står 2010,
hur som helst, mitt bakrus är borta nu, tack och lov för det!
Slängde i mig två sittochdö och blev småflummig, men hellre det än att ha bakrus iaf.
Henke åkte precis iväg för att handla, så då passar jag på att läsa alla inlägg som säkert är ett hundratal eller något.
Skriver väl mer senare iaf,



So long,

Bakrus,

Vem har inte det denna dagen egentligen!? Jag hatar det,
och jag hatar alla minnesluckor, det värsta som finns, vakna upp och inte komma ihåg.
Hände en hel del igår, men jag vet inte varför, eller hur eller någonting,
skjut mig!

Hur hade ni det igår då?
Btw, gott nytt år till alla som skickat sms till mig, mina gratissms råkade ta slut IGÅR, snacka om oflyt!


So long,

RSS 2.0 bloglovin