Hurry,

Kom "hem" för ett tag sedan,
hann inget annat än att fixa in pengar, för nu ska vi åka och storhandla,
så jag hinner inte skriva så mkt mer nu, stressad som aaaaset!



So long,

GalenCraZy!

Blir så jävla sne på det jävla fuCking skit internetet jag har,
nu funkar inte nätet på den stora datorn längre, det har blivit avinstallerat och skit, men nu fick jag ist igång det i min lilla dator, och när jag väl ska logga in på msn, tror ni jag får det!? Näääääe, för då MÅSTE jag uppdatera msn, Zizzi hade samma problem på sin dator, men dom sitter ju på ett vanligt nät, och inte mobilt, så det var ju nada problem med att uppdatera, gick snabbt och smidigt, men att sitta på mobilt bredband är fan inte värt egentligen, så jävla förbannat segt!


Jag blir gaaalen craaZy ala helvete!! >.<

Slö & Jävlig,

Är fortfarande kvar hos Zizzi & Micke,
dom har dessutom besök av Zizzis föräldrar och Billy.
Börjar bli riktigt slö, men tur är väl det, för då somnar jag lätt ikväll iaf, eftersom jag ska upp klockan 5 imorgon igen, men på tisdag så är det sista dagen på APU:n innan jul, sedan ska jag ut på APU sedan igen vecka 5 om jag minns rätt.
Känns som att tiden kommer att rusa iväg fullständigt nu, och jag längtar till nästa helg då jag ska fixa mina naglar igen, det är knappt att dom sitter kvar, men helt otroligt att jag faktiskt inte tappat någon än, förutom en, men den slet jag iofs loss.


Wellwell,
jag skriver mer senare,

Och glöm inte att kika in på Zizzis blogg nu dårårårå!!!



So long,

Dagens garv,

Zizzi ska sy om några gardiner, men ville provsy lite granna i småbitar eftersom det var ett bra tag sedan hon sydde, så började hundarna skälla så jag skulle ut och säga till dom, och när jag vänder mig om så tjuter Zizzi och flyger upp från stolen,

(Maskinen går som fan)

Jag: Zizzi, vad fan gör du!?

Zizzi: *hysterisk* IIIIINGENTIIIING!!!! :O

Jag skrattar och går ut till hundarna, och när jag kommer tillbaka så springer Zizzi fram och tillbaka och trycker på allt möjligt på maskinen, och vrålar,

MASKINEN GÅR AV SIG SJÄÄÄÄLV!!!!!

Och det skummaste var att den faktiskt gjorde det, och ändå hade Zizzi stängt av skiten.

Jaja, maskinen är nog inte van vid att gå så som den gjorde, för det stank bränt från maskinen efteråt hahaha!

Zizzi har skapat en blogg,

Checka in den för tusan!
Klicka HÄR för att komma till hennes blogg!


Våra hundar är inte friska,
Zizzi har en prydnadshund ute i hennes rabatter,
ni vet en sån där som ser ut att gräva i jorden, och helt plötsligt har Hero och Snuff fått syn på den, så vi har fått springa ut iaf 3 ggr för att ta den ifrån dom.
Dom trodde väl att dom hade hittat sig en till lekkamrat, fast dock en huvudlös sådan, haha.






Våra "små" stollehundar, <3


God morgon,

Henke och MiCke åkte för ett tag sedan till enduroskolan, så här sitter jag och Cicci i våran ensamhet och äter romantisk frukost!
Cicci börjar bli sugen på att skaffa blogg, och då är det fan bäst för henne att hon är.... AKTIV!
Första advent idag, glöm inte bort det för guds skull gott folk, =D

Blah, nu ska jag dricka upp mitt te, sedan gå över till kaffet!



Take Care,


Zizzi gästbloggar,

Hej,
det är jag som är den omtalade Cicci som nämnts i denna bloggen en hel del.
Idag har Jessica hjälpt mig att städa ur det sista ur lägenheten, och snart är det min tur att hjälpa henne att städa ur deras lägenhet så dom blir av med hyresvärdarna för gott, gött!
Imorgon ska våra gubbar ut till uddagården och dra på enduroskola, så vi blir väl ensamma här i huset och kan passa på att julpynta klart.

Idag har vi dessutom satt upp nya gardiner i köksfönstren och passat på att sminka oss.
Jessica lärde mig en del om hur man skuggar med olika ögonskuggor, det är hon väldigt duktig på.



Tjöss å pörr!

Lördag,

Och jag har inte skrivit ett skit idag, ber så mkt om ursäkt för detta.
Har inte hänt så mkt mer än att jag och Cicci har städat klart lägenehten idag, gött det iaf, så nu slipper vi den skiten,
nu sitter jag ute hos dom och dricker öl och tjötar skit, niiCe!
Cicci ska snart passa på att gästblogga här, för omväxlingsskull,
alltid lika kul!
Hur som helst så har jag inte så mkt mer att skriva nu, men jag uppdaterar nog bättre imorn, förhoppningsvis iaf! =D


So Long SuCkers! ;)

Somnar snart...

zzZzzZzz...
Kom hem för ett tag sedan, och jag är huuur trött som helst,
Micke hade en idé om att sova hos dom inatt, men Henke orkade inte, + att han tyckte att klockan blev för mkt med, så det får väl bli någon annan dag ist, Cicci kommer hit imorgon bitti iaf så ska vi städa ur det sista ur lägenheten,
s k ö ö ö n t !!
Nu ska jag bara dricka upp dom sista bärsen, och sedan ska jag nana,
kan hända att jag skriver ett sista inlägg senare, men jag lovar inget!


Btw,
kul att ni kommenterar så mkt och gillar min blogg,

Jag <3 kommentarer

Just to get high,

Igår när jag åkte hem från skolan på kvällen så stötte jag på en gammal nära vän till mig, dock inte så som jag såg denne personen förut, han kunde knappt prata, hans ögon var stora och blodsprängda, han var helt förvirrad.
Drogerna har tagit över hans liv, totalt!

Nu när jag skriver det här så vill jag att alla ska ta del av det här och veta hur mkt det drabbar både sig själv och alla som faktiskt älskar sina nära.

Dom flesta vill prova på saker, men det är inte alltid bra att göra det, eller oxå så är det vänner i omgivningen som drar med en i skiten.

Att bara veta om att någon i sin omgivning drar i sig droger gör att man själv mår psykiskt dåligt, man vill inte se att det går utför för någon, och speciellt inte dom man är rädd om.
Folk som drar i sig t.ex mefedron eller amfetamin är oftast dom som känner att dom mår dåligt och har en hel del problem, men att dra i sig en sådan drog hjälper ju bara för stunden, sedan är det avtändningarna som drar över er som en våldtäckt ist, och just därför så tar man mer för att slippa det, ni mår dåligt på det, och era nära mår dåligt av det, oavsett hur många eller få, man har i omgivningen så finns det ändå alltid någon som älskar dig, ens föräldrar, syskon, ens barn, mm.
Föräldrarna vill inte se att det går illa för sitt barn, syskon vill inte se att det går utför för sin syster eller bror, och ens barn SKA definitivt INTE behöva se sina föräldrar som är nerdragna i skiten.

Det enda ni vill ha är det där förbannade ruset, och ni kan dra i er skit hela tiden, medan era liv bara förstörs mer och mer, drogerna gör en blind, that´s it!

Nog pratat om det, nu har jag fått skriva av mig iaf,
och ni får gärna rätta mig om jag har fel, och ni får gärna komma med vad ni har för åsikter angående detta.




Take Care,

Good morning,

Vaknade för en liten stund sedan av att Micke kom och hämtade Hero, så han får springa av sig med dom andra hundarna. Ska upp och fixa lite kaffe nu tror jag, sedan ta mig en dusch,
ikväll så ska vi ju på kalas allihopa,
Henkes farmor fyller 85 år, så det ska firas idag. Och dessutom kommer Calle hit idag med, men jag tror inte vi är hemma när han kommer, men hur som helst, så har jag inte tid för dator mer för tillfället, nu är det kaffe och frukost som gäller, men skriver senare igen, för jag måste skriva det jag hade tänkt att skriva igår, för det är något som alla borde tänka på, och som säkert många känner igen.



So long,

Äntligen hemma,

Har precis käkat kvällsmat, och är hur trött som helst,
inte ofta man är i skolan till så sent, eller hur! Tacka fan för att det typ barahänder en gång om året eller något? Fast så farligt var det väl kanske inte, det var faktiskt lite småkul när det började kika in folk.

Hur som helst,
jag hade egentligen tänkt att skriva ett ganska stort inlägg,
gällande en åsikt? jag har, (vet inte om man kan kalla det åsikt)
Men eftersom jag är mycket, och klockan trött, så tar jag det imorgon ist,
och då får det inlägget dessutom längre publicitet, I think.



Nattinatti,

Jag blir så jävla trött,

P å  m i g  s j ä l v  i b l a n d  !

Fattar inte hur jag kan ha sånt jääävla oflyt!
Såhär ligger det till, jag tog bussen hem från skolan, gick in och gav katten mat, sedan skulle jag springa upp till Ingvor, och efter typ fjärde trappsteget så kommer jag på... Oh, nooo!!! Jag låste ute mig, FAN!
Så såg jag att hyresvärden var hos grannarna, så jag knackade på där, och fick snacka med hyresvärden, som dessutom skrattade åt mig, men hur som helst, han sa att han kunde låsa upp om jag väntade en kvart, så jag gick upp till Ingvor igen, satt där och väntade, och så kom han till sist, så nu är jag skit stressad för att jag ska med en buss om en stund, ska ju som sagt tillbaka till skolan.




Jävla oflyt!


Kanske är ledig imorgon iaf, för vi har två dagar som vi får ta kompledigt, och en kunde vi kanske ta imorgon, om samhällsläraren WOOKEY fortfarande är sjuk.



So long,

God morgon,

Eller något.
Sitter i skolan just nu, klassen har tagit vaccinet mot swineflu, förutom jag då, för jag tänker inte!! ta det, that´s it.
Hur som helst, blir skolan till klockan 9 ikväll för min del, inte sååå fun va, men det beror på att det är öppet hus här idag, men jag ska hem imellan iaf för det börjar klockan 5.
Har dessutom fått en specialuppgift, och det är att göra en snygg text till montern från Industriprogrammet, så det ska jag fixa nästa lektion.

 

So long,


Got damn,

Vad trött jag är nu,
höll på att somna framför TV:n för ett tag sedan, men drog ist in i duschen för att kvickna till liiiite iaf,
men nu ligger jag här, kikar runt lite på nätet och tjötar med folk på msn,
ska försöka att lägga mig i någorlunda tid idag iaf!

På tal om lägga sig i tid,
visst är det sjukt att när man drömt färdigt sin dröm så är man hur pigg som helst när man vaknar, medan man drar ut på tiden och förlänger alarmet till sista stund när man är inne i en dröm,
imorse var en sådan morgon, när drömmen tog slut så vaknade jag och var klarvaken, dock var tiden bara 04:11, så det var bara till att försöka somna om igen, vilket jag gjorde, och vaknade sedan 2 timmar senare... OCH VAR PIGG IGEN!!!

Tummen upp på det, tänk om alla morgonar kunde vara så!

Snabbt/kort inlägg,

Kom hem för ett tag sedan,
och det första jag gjorde var att börja städa, för har man en hund som är på en gård hela dagarna, så får man räkna med att dammsuga/skura minst en gång om dagen, phuu, men, jag har bestämt mig nu iaf, Hero får inte gå in mer än till hallen när han är så jävla smutsig mer, för alltså, det blir grus precis öööööverallt, i varje rum över hela golven, sätter sig i strumporna, hamnar i sängen, och ja... Inte så jävla mysigt! Så nu jag ska lägga hans "säng" i hallen typ, och där får han ligga tills han är torr, så man enbart behöver sopa/dammsuga i hallen sedan.



Hepp, måste fortsätta nu innan lortgrisen kommer hem,



So long,

Nu ger jag fan i dethär!

Nu går jag fan och lägger mig, värken tar fan kol på mig, känns som sån där extrem träningsvärk som man hade när man var liten, remember? Och inte nog med det, så fuckar sig nätet exakt heeeela tiden, and i´m going crazy!
+ att jag lyckligtvis har smetat ner halva datorn + alla tangenter med nagelolja nu oxå, typiskt!
Tacka fan för att jag fick tillbaka mina nageltider iaf,
så nu ska jag dit den 6 december igen, för som dom ser ut nu är total... KATASTROF!!


Nattinatti,

Jag har ont!

Det värker i hela fötterna och benen, >.<
Har iaf varit på APU:n idag, (förklarar dessutom varför jag har så ont!)
Måste skaffa inlägg till mina arbetsskor, för jag orkar inte ha så förbannat ont varje dag efter praktiken, frågan är bara... När kommer jag tänka på att köpa inlägg tro, hmm, om ett år kanske? Äsch, skitsamma.
Har varit seg på uppdatering idag, men har haft fullt upp med massa annat, så har inte hunnit med det.
Nu ska jag iaf slänga i mig lite käk, innan jag svälter, haha, näe men så illa är det inte, men pastasallad låter frestande!




So long,

Nu ska jag nana,

Ska fan ta mig iväg imorgon, oavsett hur jag mår, vill fan inte missa mer nu,
så imorgon blir det till att gå upp klockan 05:00 igen.


Nattinatti,

Fy satan,

Käkade för en stund sedan, och jävlar i helvete vad mätt jag blev, och fortfarande är,
det är till och med så illa att jag mår illa, not so good, men det går nog över snart, med tanke på att jag redan är sugen på popcorn :O haha!

Hepp, kikar film nu, sedan ska jag pysa ner och fixa resten av twetten,
dock så stank det piss i hela torktumlaren, alltså, verkligen ren urin >.< pissekärringen här under har nog tvättat idag, så har jag otur så är jag illa tvungen att tvätta om hela skiten, kärringfanskap!
Hon kan väl förfan tvätta sina jävla kläder i diskhon eller något, hon behöver ju inte använda dessa maskiner som är till för mänskliga & anständiga folk!

Hon förstör bara för andra!

>.<

E.K ställde en fråga häromdagen,

Och den frågan frågar jag mig själv oxå,
Har ju en kategori "humor" men har lyckas glömma bort den, därav den extremt kassa uppdateringen i den kategorin, så nu ska jag låta alla läsare ta del av våran ru****de N***r som vi har mitt emot oss,


V A D  K A N  D E T T A  V A R A ?
Synen vi har från vårat vardagsrum och över till grannen,


Kan slänga in en irl bild oxå,


Vad är det för ngt i fönstret som lyser tro?



What the fuCk is that!?



Jadu, det som man ser på bilderna är inget annat än en runkande neger, och man ser hur tydligt som helst genom vårat vardagsrumsfönster, han gör det i stort sett varje dag, dock har jag bara sett det kanske 5 gånger, men grannen ovanför var hon som såg det första gången, och dessutom hon som lagt märke till det dom flesta gångerna.

Och hur upptäcktes det från första början tro?
Jo, grannen ovanför skulle enbart tända sin lampa i vardagsrummet, och fick då se att det stog en neger i duschen och runkade, hahaha!

Finns ingenting att göra,

Har kikat runt på nätet en stund, men finns inte så mkt kul att se där för tillfället, och knappt någon som uppdaterar så har inga bloggar att läsa heller, förutom dom som jag klickar mig in på och läser, sedan har jag läst lite i en bok jag börjat läsa, "pojken som inte fanns", andra boken av "pojken som kallades det" men... Uttråkad som jag är, så är det till och med svårt att sitta och läsa i en bok, så jag har städat lite granna ist, gjort iordning det lilla i köket, och sedan städat toaletten, men, som jag sagt förut, finns inte såååå mkt att städa i nu när allt är nerpackat och i en enda stor röra, och några köksmöbler och vardagsrumsmöbler har vi inte heller för tillfället, inte så mysigt va,
meeeen, snaaaart så flyttar vi till den nya lägenheten, LOVE!

Jävla skit!

Nu får det fan vara bra, orkar inte vara sjuk längre!
Vaknade av att klockan ringde, och jag var helt död, med tanke på att jag bara fått två timmars sömn, men hur som helst, när jag går upp så känner jag fortfarande värken som går från nacken och upp i huvudet, näsan är helt täppt och har ont i halsen som fan, så jag gick och la mig i sängen igen, och då sätter såklart kärringjäveln under på sin TV på högsta volym som vanligt, så jag låg och lyssnade på den från 5-8.00 innan jag somnade om, sedan kom Micke och väckte mig när han skulle hämta Hero, och sedan dess har jag varit vaken.

Alltid samma jävla skit,
så fort kärringen hör att man går upp, så slänger hon på TV:n på högsta volym,
fan, skicka in idioten på ålderdomshem ist, där hon hör hemma!


So long,

Åååååh,

A sleeping dog, a sleeping cat, och en vaken jag,
har ont som fan i lungorna... I g e n !
Jävla förkylning! Helt trögt att andas, inte något bra alls!
Som tur är så finns dator & internet iaf, så man kan snacka med folk över msn,
just nu snackar jag med någon jävla stolle jag inte har en aning om vem han är, någon jag haft på msn för längesedan som jag tagit bort som skriver först nu, wierd! Och jag menar verkligen wierd!
Kolla bara detta:

Lcy säger:
snälla och rara helt underbara och deras saga berättas igen och deras saga berättas igen<3

ҳҲҳ - JεssιCa Haиssoи * - Cяazy säger:
Men...  

Lcy säger:
jessica är kåt på dig...

ҳҲҳ - JεssιCa Haиssoи * - Cяazy säger:
Men...?

Lcy säger:
vadå?  

ҳҲҳ - JεssιCa Haиssoи * - Cяazy säger:
Du är knäpp  

Lcy säger:
nä du gillar mig <3

ҳҲҳ - JεssιCa Haиssoи * - Cяazy säger:
Vem är du?

Lcy säger:
din dröm som kan gå i uppfyllelse, vem är du lyckliga flicka?



Ja, jag säger då det, det finns fan folk till allt, haha, men jag ska inte neka att det är lite roande ändå haha!
Skumma människa!

Can´t sleep,

Fan oxå!
Sov nog för länge imorse, för jag är inte ett skit trött, och nacken och huvudet värker sönder,
Fan, fan, fan! Jag VILL bli frisk nu, orkar inte vara sjuk mer, orkar inte känna pressen på att man inte kan vara hemma från skolan, orkar inte oroa mig, skit!

Ska iaf ta ut Hero på en kvällspromenix och se om jag blir något tröttare,
får väl åtminstone hoppas på det, för jag ska upp klockan 05:00 imorgon bitti, och sedan vet jag ju inte hur jag mår imorgon, men måste ju ändå upp för att kunna bedömma, fan!

Näe, nu börjar det bli lite för mycket klagande på mig, men det har jag iofs rätten till, det har alla om dom är sjuka, that´s it!

Nu ska jag ut i kylan och frysa lite till,


Take Care,

Tusen, tusen, tusen Tack!

Till E.K som fixade min design,
Är supernöjd med den, har iofs varit det med alla, men denna är nog ändå den bästa jag haft tror jag!
Och det märks att en hel del läsare gillade den oxå.

Bra jobbat E.K, hade du haft lite mer tid om dagarna för att göra designer så hade du kunnat tjäna extremt på det!

Går för tillfället inte att göra länkar i bloggen, så för er som vill kika in på E.K´s blogg,
här är länken, http://eekk.blogg.se/


Ny design på G,

Är helt galen, vill få in designen nu, nu, NU!
Den kommer bli hur mysig som helst, och kommer passa perfekt nu när det är juletid och allt, underbart! =D
Det är ju då E.K som gör mina designer, och en kompis till mig ville ändra sin design, (som förövrigt var sjukt tråkig förut) och då ville hon ha tema "jul" typ, och Tack Therese, för den ideen, =D
Kika gärna in på Therese blogg, och säg vad ni tycker om hennes nya design, för som sagt... Min kommer in om ett tag.

"god morgon"

Haha, näe, så illa är det inte, har bara inte haft tid att blogga förrens nu,
Farsan körde mig och Henke till U-port för att vi sedan skulle ta bussen hem, eller, jag tog bussen hem och Henke drog till Rickard och Katja i tranemo för dom ska iväg och handla imorgon, och jag kunde inte åka med, eftersom jag har APU imorgon, men det är lugnt för min del, jävligaste är bara att få sova ensam.
Btw, min tele har blivit helt fucked up, råkade få lite vatten på den så ibland funkar inga knappar och blabla, så nu vet alla det, ifall den skulle pajja totalt eller ngt.

Hepp, nu ska jag slänga i mig lite käk, och sedan fortsätta tvätta och städa,

So long,

Sova?

Eller hålla sig vaken?
Börjar bli rätt jävla trött nu... >.< så jag funderar iaf på att nana nu.
Farsan och Henke är ute i garaget och grejar fortfarande, och jag orkar verkligen inte vara där ute idag, eller snarare ikväll, är alldeles för trött för det. Och jag vet fortfarande inte om jag orkar med APU på måndag igen, men det känner jag väl imorgon och på måndag morgon. Jag  H a t a r  att vara sjuk, det är bland dett jävligaste som finns faktiskt, men men, det ger sig nog.
Nu ska jag iaf slita mig ifrån datorn i g e n ,

Hörs imorgon,
Take Care,
Nattinatti, knattifnatti, BlattiSplatti,

Seeeegt,

Som fan,
håller på att tömma min tele nu på bilder och musik, det jag har haft i den har varit sedan jag skaffade skiten, så hade hur mkt bilder som helst från för längesedan, som bl.a jag och en gammal vän hade som hobby att ta bilder för att enbart få folket bakom oss på bild, det var för övrigt jääävligt kul, ska inte säga något annat,
Att se folks miner och hur mkt mer dom aktade sig för kameran, hahaha!


(kolla ungjäveln i bakgrunden hahahahahahahha!)

Oooh, så heta, eller hur" :.:

Näe men allvarligt, som jag sa, raderar massa från min tele nu, för jag känner att jag inte har tillräckligt med plats längre,
huvudsaken är ju att jag sparar bilderna, eller hur =D
Ha Ha!
Och ja, angående bilden,.. Vi härmar faktiskt en jävla sepeskadad socialsekreterare som vi lyckligtvis råkade ut för. tacka fan gudarna för att ni andra slapp det iaf.

Kan folk inte komma med något bättre?

Folk verkar gilla att kalla mig för EMO, hmm, den där diskussionen har dragits hos många bloggare,
okej, om vi säger såhär, jag gillar svarta sminkningar, jag tycker det är snyggt, men det betyder inte att jag är s.k "emo",

Okej, nu behöver ni inte ens googla fram beskrivningen, jag slänger upp den här ist,
Emo (från engelska emotional hardcore) är en musikgenre som ursprungligen kom från hardcore- och punkscenen[1]. Under mitten av 1980-talet användes termen emo för att beskriva en subgenre till hardcore-punken som hade sina rötter i musikscenen i Washington D.C.. Under senare år har termen emocore, kort för "emotional hardcore", också använts för att beskriva emotionella framträdanden genomförda av band såsom Embrace, Rites of Spring, One Last Wish och Fire Party.

Alltså en musikstil,

Tänkte även slänga in några bilder på kändisar som i era ögon skulle vara s.k "emo",



Aah, fyfan vad man måste vara EMO för att man sminkar sig mörkt,
förfan, allvarligt talat, kom med något bättre!


(Bilder lånade från GOOGLE)

Sorry,

För seg uppdate, men har verkligen inte hunnit med datorn idag typ,
vi har varit i borås typ hela dagen, var först i knalle och kikade runt och handlade lite granna, jag köpte bl.a en parfym som luktar awsome, kan typ inte sluta lukta på den haha, och sedan blev det lite skit till datorn typ,
sedan drog vi iaf upp till bror, E.K, och lille AliCia, och jag blev helt chockad av att se hur glad AliCia blev över att få se Hero, haha, han fick inte vara ensam en enda stund, för hon verkligen sprang efter med världens leende, älskade lilltös!
Var iaf väldigt mys att träffa dom idag! <3

Btw, det är ju E.K som fixar min design, hon ska snart få göra en ny design åt mig, bara jag kommer på hur jag vill ha den, men hon har iaf fixat designen åt en vän till mig nu, skicklig som hon är, och jag tycker det blev skitbra, kika gärna in på hennes blogg och lämna en kommentar,

Klicka HÄR för att komma till bloggen,

Jag är avundsjuk...

Jag är tråkig,

Och ska faktiskt med darling gosa ner mig i sängen och kolla film och nana nu,
finns inte så mkt mer att göra ikväll ändå,
men vi hörs imorgoen, absolut! ;)

So long loosers, ;)

Väntar... Väntar... OCH väntar...

På att Cicci ska ringa,
snackade med Micke innan men han var inte med Cicci då för han var i garaget, och Cicci har inte mottagning där dom bor nu, så det går inte få tag på henne, har ju en så jävla rolig sak att berätta för henne ju! :O
Och jag är säker på att hon skulle garva ihjäl sig haha!

Hur som helst, vi har varit ute i garaget en sväng och kikat, och ska antagligen ta en heldag där imorgon och bara röja och göra iordning,
alltid kul att få ordning på saker och ting. =)


Hepp, ska inte vara osocial nu, så jag ska väl fortsätta dricka öl och tänka bort sjukan haha!

Take Care,

Just det ja,

Kom att tänka på en sak,
har skrivit en hel del inlägg om telenor innan, men tydligen inte tillräckligt!
Ringde dom för ett tag sedan angående mitt SIM-kort som jag råkade dammsuga upp och slänga åt helvete, så dom sa att dom skulle skicka ett nytt SIM-kort till mig kostnadsfritt, men så idag när jag kollar min nya räkning så ligger den på 569 spänn, och den ska vanligtvis enbart ligga på 319 kr, (eftersom dom tar sin mesiga pappersavgift) men inte denna gången inte, för den var på tok för hög, och när jag kollade varför, så var det för att dom lagt till 250 spänn för SIM-kortet som dom faktiskt sa skulle vara kostnadsfritt, I D I O T E R !
Men jag ringde och skällde lite på dom för det,
så dom ska iaf skicka en ny räkning där allt är som det ska.


Jag - Öhm, jag har fått hem en räkning här, som inte stämmer ett skit!

Hon - Jaha, okej?

Jag - Ja, för jag ringde er för ett tag sedan angående mitt SIM-kort som var försvunnet, och då skulle ni skicka ett nytt...

Hon - Jahaa, okej,

Jag - Ööh. jaa, men det skulle vara kostnadsfritt, men nu står det på min räkning att jag ska betala 250 spänn för det jävla SIM-kortet, vad är det frågan om!?

Hon - Hmm, ska kolla här... *Tyst en stund* Jo, det står här att du skulle få ett kort och att det skulle vara kostnadsfritt, så vi får be så mkt om ursäkt, så skickar vi en ny faktura till dig.

Jag - Mmmh, bra det!


Blir så trött på dom ibland så det är fan inte sant!!

Äntligen på plats,

Nu behöver jag inte göra ett skit annat än att relaxa, kan behövas,
sjukan tar kol på mig haha!

Sitter och dricker lite öl för tillfället, ska snart börja med maten,
om inte Henke är snäll nog och fixar det jobbigaste, har verkligen ingen ork.

Ska spela massa TV-spel ikväll, lånar farsans x-box, för han har alla gamla hederliga spel i den, niiCe.

Imorgon blir det borås iaf, gå runt och kika lite granna,
gött!

Nog om det, nu ska jag inte okupera farsans dator mer,
ska väl försöka fixa käket nu så det blir gjort idag, haha!

So long,


Kaffe & Cola och en jävla massa tjöt!

Blev klar med allting för ett tag sedan, så nu sitter jag bara och väntar på att tiden ska gå.
Tacka fan för att Cicci håller mig sällskap iaf! =D
Har suttit och druckit kaffe i typ en timme nu, (tiden går fort) men nu ska vi väl gå över till colan och röka ännu ett par cigg, niCe.

Vill så jävla gärna åka in till borås imorgon och häla på bror, E.K och AliCia, men vet inte om jag vågar,
eftersom jag är sjuk och så, för jag vill gärna inte smitta någon av dom, oavsett om det inte är swine flu jag har, så kanske någon annan jag smittar blir sjukare och får det, och lilltösen har ju dessutom sämre immunförsvar än oss vuxna... Men... OM vi åker dit iaf, så får jag väl ta på mig gasmask eller ngt, haha! (skämt åsido)
Men who knows, jag kanske är mkt bättre imorgon?
Håll tummarna!

Rubriko,

Kom inte på något mkt bättre.
Har precis varit ute med hunden, skapligt väder idag faktiskt, solen kikade fram dessutom,
kors i taket!
Men förkylningen verkar det inte bli något bättre av, inte än sålänge iaf, skit.
Ska snart försöka slänga i mig lite käk tänkte jag, och sedan plocka och greja lite.

Fredag idag, vilket känns sådär lagom kul när man är sjuk... Eller inte,
men jag ska iaf inte klaga, för det är åtminstone helg, och det tackar jag som fan för.


Hepp, nu ska jag läsa alla nya inlägg på bloglovin, sedan ska jag käka.


So long SuCkers,

Yes!!

I found the card,
lite tur i det hela iaf! :)
Har precis varit i affären nu iaf, så jag ska väl snart börja med käket.
Var illa tvungen att köpa negerbollar oxå, skumt detdär att man kan bli så galen i något att man till och med får dåligt samvete om man inte ätit det på en dag :O Eller... Jag vet inte, det kanske bara är jag som är sån, haha!
Hepp, nu ska jag fixa dip och skära grönsaker mm,

so long,

RYCK!?

Snackade med darling för en stund sedan angående vad vi ska käka idag, det blir tacos, mums!
Är dock sjuk, så vet inte om jag kommer känna så mkt smak iofs, men jag vet ju ändå vanligtvis hur det smakar, så det är lika gött ändå haha!
Hur som helst, så tänkte jag pallra mig iväg till affären för att inhandla dagens middag, meeen, då hittar jag inte kortet!! Har letat som en idiot nu, och jag vet fan inte vart det kan ha tagit vägen...
För... Jag brukar alltid ha kortet i plånboken, och jag hade framme kortet senast igår, men inget jävla kort i plånboken nu inte, gaah!! :@

Wellwell,
jag får väl helt enkelt fortsätta att leta,


Jävla oflyt!

"god morgon"

Kan inte precis kalla det god morgon, har knappt sovit ett skit inatt, har vaknat till och från heela natten, ont i halsen som fan, feber, hosta, och trögt att andas, inte okej,
så det fick bli att stanna hemma idag, för jag pratade med läkare igår och dom sa att jag skulle vara hemma och bara ta det lugnt, oavsett om jag egentligen inte kan vara hemma för mkt.
Ska slänga på någon film nu och försöka fixa något att käka, får bli nyponsoppa eller något.


So long,

Inredning,

Kan sitta hur länge som helst och bara kika på inredning, det finns så fruktansvärt mkt saker man vill ha, men det som är mest prioritering på just nu är en ny säng, för det behvövs verkligen, för nu har vi inte ens en säng :O bara madrasser ståendes på golvet, och så vill man ju inte ha det, inte jag iaf!
Nu ska bara toaletten i den nya lägenheten renoveras, sedan kan vi flytta in, wihoo, ska bli underbart att slippa den jävla pisskärringen som bor under oss, för nu går hon mig verkligen på nerverna, för hon måste nog ha högsta volym på sin TV jävel nu, och den överröstar verkligen våran tv, Inte OK!!

Skit!

Ligger här och nyser och har mig, INTE ok!
Fryser som fan gör jag, så det blir nog att slänga mig ner i ett varmt bad och tycka synd om mig själv,
åtminstone lite niCe.
Skumt nog så är jag fan inte positiv till någonting nu, vilket jag vanligtvis brukar vara,
"när det är jobbigt och drygt så måste man alltid hitta någon ljus punkt i det hela"
Så fan heller, här finns inga ljusa punkter, bara massa negativa oflyt!


Okej... Jag kanske överdrev lite, men bara lite, (får väl se ett varmt bad som ljus punkt)! ;)


So long,

Jävla oflyt! >.<

Gick upp vid 6 tiden, fixade iordning mig, gick ut en sväng med hunden och tog sedan bussen till skolan, och när jag väl kommer dit... Ja, då stoppar Emil mig & säger att vi inte har någon svenska (!), för läraren skulle ha 3:orna på något prov. Jaha tänker jag, då börjar vi alltså vid kvart i 10, men om vi har tur så kan vi snacka med samhällsläraren och be om hemuppgift ist, men när vi letar efter honom så säger dom andra lärarna att han inte var i skolan och inte skulle komma på hela dagen!!
Så jag har alltså gått upp klockan 06:00 i onödan, gått ut till bussen i spöregn och kyla, och åkt till skolan heeelt i onödan, jävla oflyt!

zzZzzZzz

Nu ska jag lägga mig, för helt ärligt så somnar jag snart i datorn, och det orkas inte med!
Hoppas att jag mår bättre imorgon och är lite piggare, för idag har jag varit helt död typ, jobbigt!
Har typ inget mer vettigt att skriva nu om jag ska vara helt ärlig,
känner mig helt tom p.g.a den jävla sjukan >.< Men det går nog över, bra som jag är! ;)

Hepp, nu ska jag och darling iaf titta film och nana,
men först så väntar sista kwellsciggen.



Nattinatti, Knattifnatti, Blattisplatti,

Jag har hotat ICA!

Jao, det kan ni ta och skriva upp!
Dom har ju ändrat en hel del saker :O Bl.a chipsen, colan, och ja... Mkt!
(Okej, kanske inte hotat, och kanske inte så mkt dom ändrat, jag vet bara chipsen och colan)
3:de påsen i rad som är helt åt helvete,

För det första: Chipsen och colan smakar INTE som förut, Colan har blivit halvt smaklös typ, och kolsyran försvinner med en gång, och chipsen smakar helskumt!

För det andra: Chipsen är för jävla sega, & är dom inte det, så är dom stenhårda och typ formade till.. Klumpar?

För det tredje: Jag är missnöjd som satan!


I n t e  O k e j !

så nu har jag skickat iväg ett klagomail, tacka fan för att jag inte kan läsa vad som står, för nu i efterhand så skäms jag! :O haha.

Sjuk & orklös.

Men har ändå varit på min APU, vilket har funkat bra. Inte lika bra som vanligt, men det beror enbart på att jag är sjuk, så jag har inte orkat ligga i lika bra som vanligt, men men, det löser sig nog.
Ikväll ska jag inte göra ett skit mer än att ligga i sängen och bara ta det lugnt, för annat orkas inte, men imorgon måste jag verkligen städa!
Wellwell, ska kika film nu, hörs sedan,



Take Care,

<3

 



(Har inga bilder på kissen i denna datorn)


Nej tack till vaccinet!

Jag har bestämt mig för att inte ta vaccinet, det gjorde jag iofs förra helgen, men ändå,
man vill ju knappast sluta som hon den där Desiree Jennings :O hört talas om henne? Tjejen som fick vaccinet och tio dagar senare fick biverkningar och tappade en hel del av talförmågan och i dagens läge enbart kan gå baklänges, för går hon framlänges så får hon spasmiska ryckningar i musklerna mm, stackarn... Fast lite mysko att hon kan springa normalt framåt, och då kan hon dessutom prata normalt, men... Vem orkar springa hela livet för att kunna prata normalt? För er som inte sett det men vill se, klicka HÄR

Sjuk... I g e n!

Så jävla typiskt eller!?
Började med halsont igår, och idag när jag gick upp så var jag helt täppt i näsan och hade världens huvudvärk, skit oxå! Får väl hoppas att det bara är en vanlig förkylning som kommer gå över snart.
Ska snart bort till affären och handla cigg, måste bara få orken till det först, så därför ska jag mysa med lite film innan jag går dit.


So long,

God natt nu?

Fy fan vad gött det ska bli att lägga sig och nana nu, är hur trött som helst ju,
och imorgon måste jag upp senast 5 typ, lär ju vara helt död imorgon med, men men, får hoppas att det ger sig iaf.
Hepp, nog om det,
nu ska jag inte ligga här med datorn mer, för nu ska jag kika film/nana.


So long suCkers,

Sent inlägg,

Har varit alldeles för bakis för att ens orka skriva,
gick upp vid 11 imorse och allting snurrade som satan, och det första jag gjorde var att fylla en 1,5 liters flaska med iskallt vatten, för jag har ordagrant drömt om iskallt vatten, cola & julmust hela morgonen innan jag vaknade, och det där vattnet jag hämtade var guld värt vill jag lova! Sedan äkade vi lite frukost och sedan kollade vi på film.
Somnade efter typ halva filmen och blev väckt vid 6 igen av att Henke ville att jag skulle fixa käk, så jag gick upp, slängde igång ugnen, rusade in i duschen, fixade käket och sedan bara legat i sängen resten av kvällen...

När jag är bakis... Då kan jag fan äta hur mkt som helst, Damn!
Så jag kan ju lika gärna passa på att avsluta detta inlägg genom att skriva,

Take Care,
nu ska jag gå och fixa kvällsmat.

Ojdå,

Tror inte jag bloggade någonting igår? Eller gjorde jag det? Är för lat för att kolla så skit samma!
Igår hände inte så jätte mkt, tog det typ lugnt kan man väl säga.
Micke undrade om jag, Henke och Calle ville hänga med till dom och käka och så, så det gjorde vi, så drack vi lite bärs och sedan över till vinet, gött, men vilket sepe vin det var, räckte med ett glas så blev man helt tung i benen, haha.
Hur som helst, ska snart åka iväg, och ikväll blir det nog ett jävla röj,
(vilket jag egentligen inte är jättesugen på) men det kommer nog bli kul!
"65års kalas", alltså, en som fyller 35 och en som fyller 30. :)


So long,

Jag är trött...

Och håller på att fixa käk nu,
fast vi har inga köksmöbler...  Inga soffor... OCH inga bord, så vi får helt enkelt äta antingen på golvet? Eller så får vi väl äta i sängen och se till att inte spilla mat överallt. Vilka bekymmer va? Men så kan det gå när man har förbannat sega hyresvärdar som aldrig får tummen ur.. Hade hoppats på att börja flytta redan i söndags, men icke! Så då tänkte vi passa in denna helgen perfekt... Men Icke!
Skit!


Btw, det är fredagen den 13 imorgon, keep the eyes open! ;)
Det ska jag, med tanke på det oflyt som jag har vardagligen... Blah!

Brr,

Kom hem för ett tag sedan, fy satan vad kallt det är ute, yjja!
Nu ska jag bara snabblossa lite, sedan ska jag rusa in i duschen och bli varm igen.



So long,

Plugga!

Har fått en hel del gjort efter skolan, bröt sönder köksbordet och vardagsrumsbordet för att Micke och Henke sedan skulle köra det + en jävla massa mer och elda det,
jag har nog sagt det innan, men jag säger det igen, det bästa med flytt är att slå sönder all skit, frbannat kul faktiskt! =D

Hepp, nu måste jag verkligen plugga, har ett stort prov i antikens grekland imorgon, fan!

10 saker jag hatar!

Falskhet - Finns det något värre? Hur svårt kan det vara att vara ärlig? Nog om man drar en vit lögn någon gång, men att göra det en gång i varje mening är väl kanske lite väl!?

Skitsnack - Någonting som pågår dagligen, en del verkar till och med ha det som en hobby, vad går det ut på?

BF.Elever - Okej, kanske inte alla, men konstigt nog så har jag inte varit med om jobbigare människor, dom kan alltså sitta och dra en och samma diskussion i timmar, är linjen till för att man ska diskutera allt mellan himmel och jord? Näe, ytterst jobbigt om jag får säga det själv!

Telenor - Behöver jag säga så mkt mer!?

Stenbockens läkare - Ja, jag har gett dom en hel del kritik i bloggen, tacka fan för att jag äntligen blivit vidareskickad till riktig vård på borås lasarett!

IPRED lagen - Det hatar nog dom flesta, så jävla löjligt! Gör förfan något vettigt i samhället ist för att jaga folk som tankar lite film eller musik!!

Prishöjningar/sänkningar - Jovisst, underbart när det gället prissänkningar, men kolla bara bensinen, priset går ju förfan som en berg & dalbana, så fort den blir riktigt billig så ökar den genast med en jävla massa! Eller kolla på Marlboro & Prince paketen, nu har dom sänkt paketen med två spänn, men oj oj, då får man ist bara 19 cigg i, skärpning!

Västtrafik - För alla dessa surkukar till busschaufförer! + att dom suger på att passa tider.

Fiskekrokar - Enbart för att "någon" sätter dom i mina växter! (okej, jag var lite ironisk där)

Feta, sega jävlar - Ja, typ såna som jag fick framför mig idag när jag gick av bussen, jag vill liksom komma in i skolan så fort som möjligt för att slippa frysa, men då får man två feta sega idioter framför sig som gick ungefär en meter i timmen, och inte nog med det, dom blockerade ju hela gatan oxå, så det gick ju inte precis att gå förbi dom, nästan så illa så dom gick så långsamt att man tappade balansen... Inte Ok!!

Jag hatar det!

"Försov" mig imorse, den riktiga sanningen, ställde larmet på telen igår, och har antagligen lagt den alldeles för nära kanten, för den hade nämligen åkt i golvet så tror ni jag hade något larm!? Nej!
Så jag vaknade 06:53 (ungefär) och fick se min tele på golvet, slängde ihop den fort som fan, och då var klockan 06:55, och bussen går 06:57, så det sket sig totalt. OCh att ta en senare buss hade gjort detsamma, för vid 8 skulle vi åka på mässa, så den missade jag oxå... FAN, FAN, FAN!

Jaja, då har jag iaf tid idag så jag kan ringa lasarettet i borås (och hoppas att jag kommer fram denna gången)
och så kanske jag förhoppningsvis kan bli klar för flytt med, hoppas!

Jag O r k a r Inte!

Är helt jävla slut, vet inte vad det är med mig, men tror det är så mkt som snurrar i huvudet just nu bara, det kommer nog bli bättre snart... För, dålig (knappt ingen) sömn & riktiga arbetstider är ingen bra kombination, eller hur!
Nu ska jag och darling bort till återvinningsstationen och slänga massa skit, och imorgon är det en ny dag, med en helvetes massa röj, bryta ner, krasha, och packa och sist men inte minst... Fortsätta städa..
GAAH, tur är det iaf att det inte är så ofta man flyttar, tacka fan för det!



Take Care,

Ska nana nu,

Ska upp redan vid kvart i 5 imorgon igen, kommer vara helt död!
Näe men det ska nog gå bra.
Nu ska jag iaf lägga mig i sängen och glo TV så jag blir riktigt trött, för det som skrämmer mig mest nu är att jag kanske inte kan somna innan sent på natten, det är ju nte precis ovanligt.


So Long,

Damn,

Kommer nog bli jobbigare än vad jag hade anat med flytten,
har precis fixat klart toaletten, det enda som ska göras där inne nu är att rengöra toalett och handfat, men annars så har jag tagit och skrubbat av kaklet, väggarna och badkaret, lister mm.
Hepp, bara till att bita ihop och fortsätta med skiten, och om det blir alldeles för långtråkigt så kan jag fortsätta roa mig med att slita sönder köksmöblerna och sånt, haha!
Man får ju alltid leta efter någon ljus punkt i allt hårda slit, eller hur ;)

Klockan är bara...

02:15, och jag är fortfarande vaken, haha!
Ja, det är ungefär så det ser ut varje helg, sitta uppe sent som satan och dricka bärs, gött ju!
Och nästa helg ska det tydligen bli ett jävla röj... Hur det nu ska funka, vi har ju flytten och hela skiten att tänka på med, men eftersom vi redan börjar imorgon (vad jag tror) så ska man nog hinna med party oxå!
Orkar inte med dator mer iaf, ska lira lite mer nu, men jag är väl tillbaka imorgon igen.

Godnatt alla vakna people, och sov gott ni som redan sover.


Take Care,

Seg uppdate,

I d a g  I g e n !

Hur som helst, har varit iväg i borås en sväng idag och hälsat på bror & E.K och lille AliCia, myys!
Sedan åkte vi hem, Matte fixade lite käk medan jag städade tvättstugan, vilken röra säger jag bara, allt som ändå var nytvättat var jag tvungen att tvätta om igen, för det hade blivit lika smutsigt som allt annat, men nu är det ordning på allt igen hehe!
Har städat mitt rum med, phuuu, hur fan lyckas man bröta ner så mkt!? Fick dessutom hjälp av min käre vän MarCus!
Sitter och tjötar och dricker bärs nu, så ska väl inte förstöra stämningen och vara osocial med datorn,
hörs sedan!


So long,

Åsikt!

Fick hem ett häfte idag om att jag skulle fylla i ett formulär angående vården och om hur jag tycker, så visst, jag ställer upp, men kom då på att jag inte kunde kryssa i annat än "dåligt" typ.
Jag allvarligt H a t a r invandrarläkare som inte tar en på allvar, och nej, jag drar inte alla över en kant, men på stenbocken i ulricehamn, OMG säger jag bara, dom tar inte sina patienter på allvar och har aldrig gjort!
Jag har haft många problem, som:
Halsfluss,
Infektion i balansnerven,
halft öroninflamation,
och någon "obegriplig" sjukdom, (dom kunde aldrig lista ut vad det var, men kunde vara dödlig)
Och ändå blivit hemskickad.
Okej, jag fick pencilin som en chansning på den sista "okända" grejen jag hade, men inget allt.
Och när jag sedan snackat med andra så är jag tydligen inte den andra som blir så illa bemött...
En tjej hade ringt dit efter att ha haft såna magknip så hon till och med sket blod (ja, låter hemskt och äckligt, men sant) >.< det dom sa till henne var: "Tänk på dina matvanor, här har du inget att göra"
En klasskamrat bröt armen, läkaren gipsade på fel sida (dumfan) och tro fan att det oxå var en utländsk, så i snart två års period så har han fått pendla till sahlgrenska i gbg för operationer och nu ska han tydligen få operera igen för det gått så fel...
Det är bara en liiiiten del av allt jag vet..
När jag skriver detta så får jag god lust att anmäla kliniken (?) (kan man säga så?) Inte bara för min egna skull, utan för alla andra som faktiskt råkar riktigt illa ut!!

Bärs & Mizikaa!

Tjaooo.
Lyssnar igenom en hel del musik för tillfället & dricker lite öl.
Farsa, brorsan & Henke sitter och spelar gura just nu, men vi ska nog snart spela kort.
En låt som jag fastnat som stan för är Iron Maiden - Afraid to shoot strangers, så underbar, och mellanspelen får mig att totalt rysa genom hela kroppen, love it!
Funderar på en promenix med hunden snart, vill ut lite, så jävla varmt här inne >.< haha, men ska inte klaga, bättre med värme än kyla!

If today was your last day,

Jävligt seg uppdate idag, ber så mkt om ursäkt för det, men mkt med flytt och sånt nu så har inte haft jätte mkt tid, och sedan massa åkande hit och dit med.
Hur som helst, brorsan är här nu och ska stanna hela helgen, niiCe!
Annars har det inte hänt så mkt idag,
åkte aldrig till skolan idag, mådde kasst igår, och vaknade med sprängande huvudvärk imorse, INTE ok!
Har fortfarande huvudvärk, men inte mkt att göra åt.

Hate It!

Skolan,

Sitter i skolan nu och ska snart ha lektion, väntar bara på att läraren ska komma så passade på att slänga in ett kort inlägg.
Blir att packa hela dagen idag oxå, mkt mer händer väl inte!
Har utvecklingssamtal idag med, så kommer hem lite senare idag.



So long suCkers,

Rubrik.

Kom inte på något bättre, så rubrik får helt enkelt heta rubrik!

Har knappt gjort ett skit mer än att gå igenom skit som ska sparas/slängas, men nu är det inte alls mkt kvar iaf, flytten sker nog redan efter helgen, gött!

Skrev ju i ett inlägg för ett tag sedan att jag blivit galen i negerbollar, och jag har inte tröttnat på det än, och ändå har jag käkat minst två stycken om dagen i flera veckor nu, haha, konstiga saker man får för sig ibland asså!
Näe, nu ska jag fixa kwällsmat, sedan greja lite lite till, men måste komma i säng tidigt idag, för jag vill inte vara sååå trött som jag varit idag, INTE Ok!

Slutade tidigt idag,

Asgött!
Fick sluta redan klockan 09:50, så jag skyndade ner till bussen så nu är jag hemma.
Har tagit en kopp kaffe med grannen och plockat lite granna.
Nu om lite mindre än 4 veckor så SKA vi vara ute ur lägenheten, jösses, men det ska nog inte vara några problem ändå, snackade med Henke för en stund sedan och vi har bestämt nu att allt som ska slängas ska vi slänga i förådet sålänge, så vi vet vart vi har allt, och resten ska packas ner.
Ska bli så jääävla niCe!

Hepp, nog om det, måste fortsätta plocka lite, duscha, bort till affären och handla käk,
och fy satan vad kallt det är ute :O Och det har snöat lite smått under hela morgonen/förmiddagen, och det ska tydligen bli snöstorm under kvällen/natten.


So long,

IP: 83.252.88.29

Pusspuss, love you baby!  <3

I´m okay!

Bara jävligt trött, men det hade varit omänskligt om jag inte var det nu, med tanke på att jag knappt sov från söndag till måndag, kanske 2 timmar? Men somnade iofs vid 7 igår och vaknade inte innan klockan ringde klockan 5 imorse haha, hur som helst, jag trivs som fan på min APU-plats, personalen är hur trevliga som helst, och det är bra,... Eller, näe, det är bättre!
Nu har jag jävligt ont i mina fötter iaf, efter att få stå från 7-4 två dagar i sträck, jag är inte van vid det!

Nog om det, Cicci kommer snart upp,
har inte varit med henne sedan i tisdags förra veckan, tänk vilken abstinens vi har haft efter varandra asså, ja gud!
HAHA!

Seeeg!

Har nog seriöst aldrig varit såhär trött efter en veckodag,
jag är verkligen heeelt slut!
Annars har allting funkat kanon iaf, bra dag, ovasett om den har varit lång.
Har precis duschat, men fick duscha i halvkallt vatten IGEN, så nu fryser jag som fan, så jag ska nog krypa ner under täcket en stund, skriver nog senare igen,

Take Care,

Det räcker nu,

Jag vet inte hur många gånger jag sagt det, men jag säger det en gång till,
Lägg ner!
Trodde vi lagt ner detta för längesedan, men trodde antagligen fel!
Vad är det du vill komma fram till?
Du gör allt för att försöka sabba för mig, men du misslyckas lika jävla mkt som du misslyckas med allt annat.
Du skickade kommetarer i min blogg, där du enbart talade emot dig själv,
Du skickar sms till Henke och hade antagligen förväntat dig att han skulle bli sur och lämna mig, men sorry, vårat förhållande är starkare än så.
Och du skickar sms till Ingvor och förväntar dig att hon ska bli förbannad på mig, men tyvärr, det funkade inte det heller. Att jag bröt sönder hennes nummerplåt och gav ut hennes nummer på heta linjen är något vi totalt sitter och ASGARVAR åt. Och för du var ju definitivt inte med och gav ut hennes nummer? Du gjorde ju absolut inte det när jag inte var med dig heller? Lägg ner.
Och att du kör med en grej som att man skulle vara avundsjuk på dig,
vad finns det att vara avundsjuk på?
Att du kan leva på likpengar och inte jag!? Att du till och med satt och önskade att din mormor skulle dö för att "det skulle bli så jävla gött med arvet", att du flyttar till olika kompisar för att du själv har svårt för att få lägenhet? Att alla dina förhållanden misslyckas? Att varenda gång du dricker försöker du ta ditt liv? Jo gud, jag är så jävla avundsjuk alltså, skulle så gärna vilja ha ditt liv alltså, seriöst, nästa gång du på fyllan käkar tabletter för att ta ditt liv, så rekomenderar jag dig att ta en burk till!

Och förresten, hur gick det med din kära bil som du lyckligtvis råkade köra sönder på fyllan?
Rykten sprids fort!

RSS 2.0 bloglovin